Actrița din “O grămadă de caramele” a schimbat prefixul! Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

Publicat pe 21.09.2017 la 12:14 Actualizat pe 21.09.2017 la 12:37

Actrita care o interpreteaza pe Geanina in serialul “O gramada de caramele”, de la Happy Channel, implinește astazi 40 de ani.

Numeroase mesaje și surprize pentru Ioana Ginghină! Actrița care o interpretează pe Geanina în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, împlinește astăzi(21 septembrie) 40 de ani, iar ziua ei de naștere a fost sărbătorită ca la carte de cei dragi.

Am primit foarte multe mesaje și urări. Este și o vârstă rotunda, ai mei sunt mai impresionați decât mine că am împlinit 40 de ani. Sunt împăcată cu vârsta, nu am stat degeaba până acum. Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri, satisfacții”, mărturisește Ioana Ginghină.

Actrița, pe care fanii o pot urmări în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, și-a sărbătorit ziua de naștere în avans. “Dorința mea cea mai mare a fost să-mi văd finuțul din Bucovina, pe care nu îl mai văzusem de patru ani. Week-endul trecut, când a fost și Alexandru liber, am mers în Bucovina, așa că pot să spun că mi-am petrecut ziua de naștere mai devreme”, a povestit ea.

Cu toate astea, surprizele au continuat pentru Ioana. Plecat într-un turneu de promovare al unei piese de teatru, Alexandru s-a întors astăzi, în București, pentru a-și vedea soția, iar Ruxandra - fiica lor a răsfățat-o pe îndrăgita actriță cu tot felul de gesturi frumoase încă de la prima oră a dimineții. “Ruxandra a chiulit de la școală, ca să nu mă trezesc eu la 6 dimineața. Mă tine de dimineață numai în cadouri.”, spune Ioana Ginghină, amuzată de situație.

În articolul

Actrița din “O grămadă de caramele” a schimbat prefixul! Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x