Ioana Ginghină, actrița din “O grămadă de caramele” de la Happy Channel, își dorește să joace într-un musical

Publicat pe 29.09.2017 la 10:36 Actualizat pe 29.09.2017 la 10:42

Pe Ioana Ginghina, telespectatorii o pot urmari in serialul ”O gramada de caramele”, in fiecare luni si marti, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel.

De ani buni este în lumina reflectoarelor, însă puțini știu că ea cântă și o face destul de bine. Ioana Ginghină, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul de la Happy Channel, ”O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare luni și marți de la ora 19.00, mărturisește că ar putea să facă față cu brio unui rol într-un musical.

Cu o vastă experiență în domeniu, Ioana Ginghină își dorește să joace într-un proiect care să-i pună în valoare aptitudinile artistice. Actrița, pe care fanii o pot urmări în fiecare luni și marți de la ora 19.00, în serialul “O grămadă de caramele”, la postul de televiziune Happy Channel, obișnuiește să cânte în spectacolele de la teatru. Nu a luat lecții de canto, ci se mândrește cu un talent nativ care o ajută să se descurce de minune într-o astfel de ipostază.

Mi-aș dori să joc într-un musical. Eu cânt bine și nimeni nu știe asta, am cântat foarte mult la teatru, cânt în spectacolele pentru copii de la Teatru Ion Creangă. Cânt și live, nu am nici o problemă. Asta mi-aș dori să fac, ar fi ceva nou în cariera mea, să joc într-un musical.”, mărturisește Ioana Ginghină.

După ce a jucat în prima telenovelă românescă, actriță face parte din distribuția primului serial din România filmat integral cu telefonul mobil. “Îmi place că Geanina are o putere de a trece peste toate problemele vieții și își dorește foarte mult să se bucure de viață, orice ar fi! Ea a suferit foarte mult și cu toate astea este un personaj vesel. Mi se pare așa că este o lecție de viață, să te bucuri de viață, să scoți tot ce e mai bun din ea.”, spune vedeta despre personajul ei.

Telespectatorii o pot urmări pe Ioana Ginghină în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel, în cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, “O grămadă de caramele”. Ea joacă alături de mari actori ai României, precum Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Ioana Ginghină, actrița din “O grămadă de caramele” de la Happy Channel, își dorește să joace într-un musical

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x