Ai chef de ceva dulce? Criss Ciobănaşu îţi propune o reţetă delicioasă de pere înăbuşite în vin cu mirodenii
Publicat pe 22.02.2016 la 13:06 Actualizat pe 22.02.2016 la 13:24
Chiar dacă are un program încărcat, cu filmări, concerte şi facultate, Criss Ciobănaşu îşi găseşte timp, din când în când, ca să gătească. Iar imaginile de mai sus demonstrează că simpatica vedetă se pricepe de minune.
Chiar dacă are un program încărcat, cu filmări, concerte şi facultate, Criss Ciobănaşu îşi găseşte timp, din când în când, ca să gătească. Iar imaginile de mai sus demonstrează că simpatica vedetă se pricepe de minune.
Iată o reţetă delicioasă de pere înăbuşite în vin cu mirodenii de la Cristina Ciobănaşu:
-750 ml de vin rosu
-4 linguri de zahar tos
-2 batoane de scortisoara
-1/2 lingurita de cuisoare
-2 felii de portocala
-1 radacina de ghimbir in sirop, taiata in doua (eu nu am folosit acest ingredient)
- 4-6 pere coapte tari
SFAT: Pentru un plus de savoare, poţi servi preparatul cu îngheţată de vanilie.
Citeşte articolul complet aici!
Nu uita: Criss și Vlad îţi dau întâlnire, din 8 martie, cu rubrica Happy Day, numai la Happy Channel!