Alfonso Herrera s-a lăsat fotografiat într-un tricou gri și cu o bandană roșie pe cap. A revenit la stilul Miguel Arango din Rebelde

Publicat pe 18.04.2023 la 11:18 Actualizat pe 18.04.2023 la 12:25

Alfonso Herrera a revenit la stilul Miguel Arango din Rebelde. Actorul a îmbrăcat un tricou gri și a purtat o bandană roșie pe cap în cea mai nouă fotografie publicată pe internet.

Alfonso Herrera poartă un tricou negru și un sacou gri

Alfonso Herrera în Cannes, Franța. 16 oct. 2018

Profimedia Images

Alfonso Herrera alternează proiectele sale de actor cu cele de producător, însă nu uit nici de îndatoririle pe plan personal. Cu toate că s-a îndepărtat de o bună bucată de timp de proiectul Rebelde și formația RBD, a revenit în mediul online cu un look asemănător celui din celebra telenovelă.

Alfonso Herrera s-a lăsat fotografiat într-un tricou gri și cu o bandană roșie pe cap

În cel mai recent interviu, Alfonso Herrera a vorbit despre cel mai recent proiect profesional, “ ¡Que viva México!”, al lui Luis Estrada. Actorul consideră acest drum o schimbare radicală, întoarcerea pe micile ecrane și tot ceea ce a însemnat până acum cariera sa. Cu toate că are o traiectorie impresionantă la activ, acesta nu a uitat de proiectul Rebelde, cel care a reușit să-l aducă în fața telespectatorilor din lumea întreagă. Într-o fotografie publicată pe pagina personală de Instagram, Alfonso Herrera a dezvăluit motivul pentru care a ținut să joace în pelicula produsă de Luis Estrada.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-a oferit perspectivă, m-a făcuț să înțeleg ce important este să alegi proiecte bine construite. Când faci acest lucru, ai parte doar de persoane care te admirată, care își doresc să vadă o creștere.”, a declarat protagonistul din “Que viva Mexico”. Alfonso Herrera a făcut parte și din satira politică The Perfect Dictatorship alături de Tony Dalton și Osvaldo Benavides în 2014. Trebuie menționat faptul că în ultimii ani a jucat în Sense 8, Ozark și El baile de los 41, printre producții mexicane cunoscute.

Citește și: Dovada că Alfonso Herrera și Ana de la Reguera formează un cuplu. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din Mexic

Alfonso Herrera îl interpretează pe nimeni altul decât Pancho Reyes, personaj ce spune el, începe foarte multe lucruri dar nu termină niciunul, la fel ca și țara în care se află.

“Producțiile lui Luis Estrada nu doar te invită să gândești: te țin în suspans, îți dau o palmă peste față ca să reflectezi apoi. Mă simt privilegiat că m-a ales parte din această familie pentru că îl admir mult ca regizor. Îi cunosc aproape toată filmografia și sper că asta este cea de-a doua oară din multele dăți în care vom lucra împreună.”, a mai spus actorul și producătorul Alfonso Herrera pentru forbes.com.mx.

Drumurile profesionale ale lui Alfonso Herrera

Cu toate că a jucat în telenovele de succes precum Clase 406, Rebelde, Me case con un idiota sau Amar te duele, Alfonso Herrera este pregătit să treacă pragul proiectelor internaționale. Recunoaște că istoriile relevante se cunosc după producătorii ce reușesc să spună într-adevăr o poveste.

Citește și: Alfonso Herrera apare pe coperta unei reviste celebre. Cel mai recent interviu al său

De-a lungul carierei sale apar nume precum surorile Wachowski, dar și Zack Snyder cu proiectul Rebel Moon care va avea premiera la finalul anului 2023 pe Netflix. A terminat de filmat în cadrul proiectului Tesis sobre una domesticación, iar totul a avut loc în Argentina. Acolo a încercat “rolul” de producător executiv, așa cum s-a întâmplat și în cazul El baile de los 41.

Printre proiectele profesionale, trebuie menționat faptul că Alfonso Herrera este ambasador ONU și se ocupă de proiectele ce țin de ajutorarea celor mai puțin norocoși. S-a născut pe 28 august 1983 în Mexic și are doi copii, Daniel și Nicolás.

În articolul

Alfonso Herrera s-a lăsat fotografiat într-un tricou gri și cu o bandană roșie pe cap. A revenit la stilul Miguel Arango din Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x