Ali Yagci, frumosul actor din “Vis de iubire”, cochetează cu bucătăria în timpul liber

Publicat pe 07.09.2020 la 10:13 Actualizat pe 07.09.2020 la 10:17

Ali Yagci este un talentat tânăr actor de film și serial, activând și în domeniul modelingului.

https://www.instagram.com/aliyagciii/?hl=ro

Despre actor

Ali Yagci este un talentat tânăr actor de film și serial, activând și în domeniul modelingului.

Ali Yagci s-a născut în anul 1990, în Ayvalik, Balikesir, Turcia. Provine dintr-o familie modestă cu trei copii, el fiind fiul mijlociu. Sora lui este un respectat avocet, iar fratele activează în domeniul restaurantelor. Ali a făcut primul contact cu scena prin modeling, descoperindu-și mai târziu pasiunea pentru actorie și bucătărie.

Drumul către success nu a fost deloc ușor pentru actor, acesta a fost nevoit să lucreze de foarte mic pentru a-și putea întreține visul. A avut diferite joburi în bucătărie, experiență care i-a și dezvoltat talentul pentru gastronomie. A studiat actoria de la marii actori Deniz Erdem și Eric Morris, întreprinzând calități greu de accesat la vârsta lui.

Cu toate că activitatea cinematografica a lui Ali a început în 2015, acesta a cunoscut suuccesul abia în 2019 datoriă personajului interpretat în serialul “Her Yerde Sen”. Actorul a fost distribuit în același an și în serialul "Vis de iubire” în rolul lui Osman. În prezent face parte din distribuția serialului Good Day, Bad day și promite multe alte proiecte pentru viitor.

Despre serialul „Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20.00, iar în reluare sâmbătă și duminică de la ora 16.00, la Happy Channel!

Citește și: Zeynep Kızıltan, actrița din serialul turcesc “Vis de Iubire” Özlem Tokaslan în rolul lui Mevkibe în serialul turcesc “Vis de Iubire”

În articolul

Ali Yagci, frumosul actor din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp