Alina Boz a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume. A publicat un mesaj puternic în mediul online

Publicat pe 13.07.2023 la 14:06 Actualizat pe 13.07.2023 la 10:34

Alina Boz a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume. A publicat un mesaj puternic în mediul online.

Alina Boz poartă părul lung, desprins și îl privește pe colegul său

Alina Boz a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume

Happy Channel

Alina Boz este în prezent imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume. A ținut să posteze în mediul online tot ceea ce are legătură cu această campanie și a subliniat faptul că are credință în simbolurile care îi aduc energie pozitivă.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume

În ceea ce privește mesajul pe care l-a transmis, acesta s-a lăsat a fi unul puternic, pentru toți fanii care își doresc să poarte un brand care să îi scoată din anonimat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cred în energia simbolurilor. Micile amulete pe care le port tot timpul cu mine și manifestările pe care le fac în acest sens pentru a mă simți mai bine. Este foarte important ca și stilul vestimentar să reflecte starea pozitivă în care mă aflu în diferite momente ale vieții. De aceea îndrăgesc această colecție. Designul și micile detalii reflectă exact acea energie despre care vorbesc.”, a transmis Alina Boz într-un videoclip urcat pe internet.

Citește și: Unde își petrece Alina Boz timpul atunci când nu se află pe platourile de filmare. Ce activități preferă vedeta din Turcia

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Una dintre cele mai recente o arată pe vedetă în copilărie. În presa din Turcia, se zvonește că vedeta din “Furtună pe Bosfor” s-ar fi căsătorit cu Mithat Can Özer, celebrul cântăreț din Turcia. Este născut pe 8 noiembrie 1981 și este fiul unei mari artiste din țara sa natală. Cei doi au o relație de 4 ani, însă de cele mai multe ori au declarat că nu doresc să se căsătorească.

“Sunt încă tânără, prioritatea mea este încă cariera.”, a declarat actrița din “Ține-mă de mână” într-un interviu apărut în mediul online. Recent, Alina Boz a dezvăluit că se află în vacanță în Portugalia alături de cel care i-a fost alături o lungă perioadă de timp.

Alina Boz se căsătorește cu Mithat Can Özer

Se zvonește că Alina Boz și Mithat Can Özer au decis să-și ducă relația la nivelul următor și să se căsătorească. Cu toate că o lungă perioadă de timp au ținut să stea departe de luminile reflectoarelor, acum totul a venit în atenția fanilor. Se află printre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Formează un cuplu din 2018 și au demonstrat că-și pot trăi iubirea în secret.

Citește și: Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” a îmbrăcat un costum de plasă. Vedeta uimește cu creativitatea sa în materie de ținute

În cele mai multe dintre situații, Alina Boz demonstrează că este o actriță care reușește să-și păstreze frumusețea naturală, în ciuda faptului că este o vedetă de succes. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 8 ani, însă acest lucru nu se observă în relația lor.

“Suntem foarte buni ca echipă, am vorbit despre asta. Relația noastră continuă.”, a spus Alina Boz într-un interviu. De altfel, mama lui Mithat Can Özer, faimoasa cântăreață Sezen Aksu, s-ar putea întoarce pe scenă dacă ar avea o singură ocazie specială. Femeie muncitoare, a reușit întotdeauna să-și direcționeze atenția către viața profesională, însă nu a pierdut din vedere ceea ce se întâmpla pe plan familial. Acest lucru se observă fără doar și poate și în creșterea fiului său, partenerul actriței Alina Boz.

În articolul

Alina Boz a devenit imaginea unui brand renumit de articole sportive din lume. A publicat un mesaj puternic în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x