Alina Boz apare într-o nouă campanie în mediul online. Ce au remarcat fanii

Publicat pe 02.07.2024 la 15:33 Actualizat pe 02.07.2024 la 16:50

Alina Boz reapare în fața fanilor alături de soțul său, Umut Evirgen. Vedeta este imaginea unei noi campanii realizate în Turcia.

actriță zâmbește

Alina Boz apare într-o nouă campanie în mediul online

Instagram

Alina Boz este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Recent s-a căsătorit cu Umut Evirgen și relația lor contează să funcționeze în ciuda speculațiilor apărute în presă. Acum vedeta este imaginea unei noi campanii pe care a prezentat-o chiar în mediul online.

Alina Boz apare într-o nouă campanie în mediul online

Noua imagine a vedetei a fost comparată cu cea a artistei Taylor Swift. După ce artista din Micuța rază de soare a lăsat să se vadă noua campanie acolo unde are un rol major, iată comentariul pe care l-au făcut fanii. Aceasta și-a început cariera în 2013 cu personajul Canan în seria Cesur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior au mai urmat proiecte precum Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, Aşk 101 și Maraşlı. Și-a anunțat relația în vara anului 2023, iar în luna decembrie s-a căsătorit cu Umut Evirgen. Acesta din urmă a mai format cuplu și cu actrițe precum Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun și Serenay Sarıkaya.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen au fost invitați la nunta tânărului actor turc Tolga Saritas. Ce ținute au îmbrăcat îndrăgostiții

Odată ce a început relația cu Alina Boz, toată lumea credea că cei doi nu vor rezista trecerii timpului. Martori la ceremonia lor au fost Özge Özpirinçci și Fatih Terim.

“Prieteni, nu știu cine sunteți, dar circulă aceste vești ridicole pe internet. Nonsensuri ca Umut și Alina divorțează, această căsnicie nu funcționează. Nu există niciun adevăr aici, suntem foarte fericiți. Nu aveți încredere în asemenea știri, mă supără când le văd.”, a transmis Umut Evirgen. Cei doi s-au bucurat și de o vacanță în Bodrum. De asemenea, nu au uitat să profite de soare și de vremea frumoasă.

Alina Boz și Umut Evirgen se bucură împreună de vacanță

A trecut aproape 1 an de când cei doi s-au îndrăgostit și formează un cuplu. S-au căsătorit pe data de 2 decembrie și au fost surprinși în Çeşme, acolo unde s-au bucurat de primele zile de vacanță.

Din momentul în care au ajuns pe plajă au ținut să intre în apă. Pe rețelele sociale, vedeta continuă să se bucure de atenția fanilor. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali, dar și peste 90 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Özge Özpirinççi vorbește despre presupusa sarcină a faimoasei Alina Boz. Care este adevărul

“Strălucești”, “Ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Alina Boz este recunoscută pentru seriale precum Marașli, Ține-mă de mână, Love 101, O poveste cu zâne, Furtună pe Bosfor sau altele. Recent, vedeta a dezvăluit că partenerul său a ținut să călătorească peste tot cu ea.

“Umut m-a dus peste tot, mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus vedeta. De când s-au căsătorit, cei doi au călătorit dintr-o țară în alta și nu s-au oprit până ce nu le-au oferit și fanilor o idee despre este viața lor împreună.

“Am o rugăminte la voi. Vă rog să nu mă mai pozați singură, am un soț. M-aș bucura dacă m-ați poza cu el.”, a scris aceasta. De-a lungul timpului a primit mai multe premii importante pentru cariera sa. Printre acestea se numără și cele din cadrul Golden Butterfly Awards. În urmă cu doar un an, vedeta s-a despărțit de cel care urma să-i devină soț și a pornit pe o altă cale în acest sens.

În articolul

Alina Boz apare într-o nouă campanie în mediul online. Ce au remarcat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x