Alina Boz publică noi fotografii în mediul online. Vedeta este criticată pentru lipsa de interes față de implicarea în proiecte profesionale

Publicat pe 08.04.2024 la 13:35 Actualizat pe 08.04.2024 la 14:27

Alina Boz își continuă planurile personale și fanii o critică pentru lipsa de interes față de implicarea în proiecte profesionale. Cum apare recent în mediul online.

actori în diferite ipostaze

Alina Boz este criticată de internauți pentru lipsa de interes față de implicarea în proiectele profesionale

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen își continuă relația de iubire la cel mai înalt nivel. Îndrăgostiții se bucură de momente romantice împreună, însă internauții continuă să le judece alegerile.

Alina Boz publică noi fotografii în mediul online, însă este criticată de către fani

Protagonista seriei Ține-mă de mână și Furtună pe Bosfor, Alina Boz este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara natală. Născută în Rusia dintr-o mamă rusoaică, și-a construit o carieră de succes în țara de origine a lui Can Yaman. Cu toate că a avut o relație de lungă durată pe care a preferat să o țină ascunsă de ochii celor curioși, astăzi este căsătorită cu producătorul turc Umut Evirgen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La început, toată lumea a fost sceptică în ceea ce privește relația lor, asta pentru că Umut Evirgen are la activ relații cu mai multe vedete din Turcia. Mulți au crezut că legătura dintre cei doi nu va dura mult, însă surpriza a venit după ce aceștia s-au căsătorit. În prezent, Alina Boz nu este implicată în proiecte profesionale, iar această alegere se pare că îi deranjează pe fani. Aceștia au lăsat mai multe comentarii în mediul online, acolo unde vedeta are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Alina Boz și-a sărbătorit soțul într-un mod extrem de emoționant. Ce mesaj a primit Umut Evirgen din partea celebrei actrițe

“Măcar răspunde-le fanilor care te așteaptă pe ecrane, spune-le că nu mai vrei să fii actriță.”, „Frumusețe pură”, „Incredibil de frumoasă”, „Alina, lucrează la o serie că ne e dor de tine”, au fost câteva dintre comentariile fanilor prezenți pe rețelele sociale. După o relație de mai mulți ani cu fiul artistei Sezen Aksu, Alina Boz a încheiat orice legătură amoroasă. Astfel, Mithat Can Özer a decis și el să-și schimbe traiectoria vieții și să nu mai locuiască pentru o perioadă în Turcia.

Detalii despre relația faimoasei Alina Boz cu Umut Evirgen

Umut Evirgen este recunoscut pentru relațiile amoroase pe care le-a avut cu Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya. De cum s-a aflat faptul că formează un cuplu cu îndrăgita Alina Boz, mulți au crezut că este vorba despre o idilă care va avea un final la fel de așteptat.

Citește și: Unde alege Alina Boz să-și petreacă timpul liber. A fost fotografiată într-un târg de vechituri

În cele din urmă, altul a fost deznodământul. Cei doi formează un cuplu încă din vara anului 2023 și propunerea de căsătorie a venit mai neașteptat ca niciodată. Cei doi au ales să spună cuvintele magice în orașul iubirii. Căsătoria a avut loc la finalul anului în Istanbul. Evenimentul a fost organizat pe un vapor, alături de prieteni buni și familie.

Umut Evirgen s-a născut pe 26 februarie 1990 în Istanbul și în prezent și-a anunțat fanii că urmează să lanseze un nou proiect profesional. În ceea ce o privește pe Alina Boz, aceasta s-a născut pe 14 iunie 1998 în Moscova și este cunoscută pentru seriale precum Ține-mă de mână, Furtună pe Bosfor și altele. A primit mai multe premii pentru cariera sa artistică, printre care și Shining Star în 2020 în cadrul Golden Butterfly Awards. A format unul dintre cele mai faimoase cupluri de pe micile ecrane alături de Alp Navruz.

În articolul

Alina Boz publică noi fotografii în mediul online. Vedeta este criticată pentru lipsa de interes față de implicarea în proiecte profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x