Altaír Jarabo petrece timp de calitate în Sevilla alături de soțul său. “E bine să ieși cu bunicul tău”, i-au scris internauții

Publicat pe 18.05.2023 la 12:40 Actualizat pe 18.05.2023 la 13:09

Altaír Jarabo se află în vacanță alături de soțul său, însă internauții au simțit nevoia să-i lase comentarii jignitoare în mediul online. Actrița s-a fotografiat în Spania.

Altaír Jarabo poartă o rochie verde și stă lângă Frédéric Garcia

Altaír Jarabo și Frédéric Garcia, în cadrul unui eveniment Telemundo. 25 ianuarie 2023

Getty Images

Altaír Jarabo nu se ascunde în fața nimănui și ține să-și “strige” iubirea în mediul online. Recent, vedeta a publicat mai multe fotografii din Spania. Aceasta se află în vacanță alături de soțul său pe care internauții continuă să-l jignească prin mesaje.

Altaír Jarabo petrece timp de calitate în Sevilla alături de soțul său

A primit nenumărate critici de când a dezvăluit cu cine formează un cuplu, iar de când s-a căsătorit fanii au ținut să-i lase mesaje în mediul online care l-au privit exclusiv pe cel care o face fericită. Actrița în vârstă de 36 de ani a publicat o nouă fotografie cu soțul în vârstă de 54 de ani, iar diferența de vârstă a fost imediat semnalată de prietenii virtuali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Altaír Jarabo a publicat un carusel de imagini, acestea nu au rămas fără răspuns. Se află în vacanță în Sevilla alături de Frédéric García. Chiar dacă cele mai multe vin să arate arhitectura superbă și profilul său, cea care a reușit să atragă atenția a fost postura în care este îmbrățișată de soțul său. Cei mai mulți au menționat că se află lângă tatăl sau bunicul său, în niciun caz alături de partenerul pe care îl iubește.

Citește și: Altair Jarabo surprinde pe rețelele sociale cu o rochie cu decolteu adânc. Ce le-a sfătuit vedeta pe fanele din lumea întreagă

“Atât de frumoasă și te-ai căsătorit cu bătrânul ăsta, a câștigat la loterie”, “E bine să ieși să petreci cu bunicul”, „Ce bine e să mergi în călătorie cu tatăl tău”, „Aceasta este o afacere din care au de câștigat amândoi, în zilele noastre este ceva comun”, „Interesul și banii, nu este dragoste”, „Un bărbat de 60 de ani îi poate oferi doar două lucruri unei femei: bani și regrete”, au fost cuvintele scrise de internauți. Cu toate acestea, Altaír Jarabo a ținut să publice fotografii inedite alături de soțul său și să-și demonstreze iubirea față de acesta. Nu este pentru prima oară când este semnalată diferența de vârstă dintre cei doi și se zvonește că actrița s-a căsătorit din interes și nu din dragoste.

Altaír Jarabo și-a exprimat dezamăgirea față de rochia pe care a purtat-o la nunta actriței Marlene Favela

A trecut ceva vreme de când Altaír Jarabo a îmbrăcat rochia de domnișoară de onoare la nunta actriței Marlene Favela. Cu toate acestea, a rămas dezamăgită de experiență, mai precis de rochia pe care a purtat-o la acea vreme. De asemenea, a ridicat semne de întrebare în mediul online din cauza decolteului pe care l-a avut.

Citește și: Altair Jarabo, din nou pe platourile de filmare. Care este motivul pentru care fanii credeau că vedeta și-a încheiat cariera

“Îți amintești că am regretat toată viața rochia aceea?”, a întrebat-o Altaír Jarabo pe Fabiola Guajardo, o altă actriță în postura de domnișoară de onoare la acea nuntă.

“Mie mi-a plăcut. Simt că sunt puține persoane care pot purta acest tip de design și acest tip de rochie, dar îmi amintesc că ea a avut dubii.”, a spus Fabiola, potrivit peopleenespanol.com. De cele mai multe ori, în mediul online, Altaír Jarabo ține să-și arate corpul perfecte în rochii de marcă. Printre cele mai recente se numără cele care își arată abdomenul, dar și pieptul. Nu ezită să poate ținute pe care nu sunt ușor de introdus în garderoba oricui.

În articolul

Altaír Jarabo petrece timp de calitate în Sevilla alături de soțul său. “E bine să ieși cu bunicul tău”, i-au scris internauții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x