Başak Gümülcinelioğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia la început de an. Imaginea care a surprins

Publicat pe 05.01.2024 la 12:43 Actualizat pe 05.01.2024 la 13:29

La început de an, Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer surprinde cu apariția pe coperta unei reviste celebre. Actrița își continuă planurile profesionale.

actrița poartă părul roșcat, lung

Başak Gümülcinelioğlu revine în atenția publicului pe coperta unei reviste celebre din Turcia

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu a devenit cunoscută lumii întregi datorită rolului inedit pe care l-a avut în serialul Dragostea plutește în aer. A reușit să ofere o prestație extraordinară și personajul său a rămas în inimile fanilor. Continuă să se dedice planurilor profesionale și recent a publicat o imagine în care apare pe coperta unei reviste importante din Turcia.

Başak Gümülcinelioğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia la început de an

A urmat o perioadă de studii în Los Angeles, SUA. Continuă să se dedice vieții profesionale în țara natală și într-o întâlnire cu jurnaliștii a povestit o întâmplare de pe vremea când încă era pe băncile școlii. A petrecut 5 săptămâni pentru a-și perfecționa stilul actoricesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ceva foarte drăguț mi s-a întâmplat acolo. Am urcat într-un taxi al cărui șofer era din Puerto Rică. Când i-am spus că sunt din Turcia a fost foarte entuziasmat. Mi-a zis că el este căsătorit de 30 de ani și că nu are o relație prea bună cu soția lui, doar că aceasta a început să urmărească seriale turcești. Așa au început să facă o activitate împreună în fiecare după-masă. Ne uităm la filme, așa ne-am salvat căsnicia. Mi-a spus că urmărește serialul Yargı și i-am spus să se întoarcă și m-a recunoscut în personajul Neva. Am sunat-o pe soția lui și am vorbit cu ea.”, a povestit vedeta, arată hurriyet.com.tr.

Citește și: Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip. Actrița din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat un costum de baie albastru

La început de ianuarie, Başak Gümülcinelioğlu apare pe coperta reviste Women’s Shine. Cu părul roșcat deja cunoscut de lumea întreagă, vedeta pozează cu o adevărată perfecțiune.

“Urăm bun-venit noului număr din acest an cu draga noastră Başak Gümülcinelioğlu.”, s-a arătat în postarea de pe pagina oficială a publicației. Vedeta din Dragostea plutește în aer are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și peste 500 de fotografii și filmulețe postate. Discretă cu viața personală, împărtășește câteodată idei de viitor. A reușit să iasă în evidență în cadrul piesei Broadway in Istanbul cu interpretarea piesei My heart belongs to daddy a lui Marilyn Monroe.

Başak Gümülcinelioğlu își dorește să devină mămică

Este o persoană familistă și spune că mulțumește de fiecare dată pentru ce i s-a oferit de-a lungul timpului. La fel ca orice altă femeie în tinerețe, a avut teama de a fi respinsă. În prezent se bucură de ceea ce deține.

Citește și: Hande Erçel este de nerecunoscut în cele mai noi imagini publicate în mediul online. Actrița are părul roșcat

“Motivul pentru care sunt recunoscătoare în fiecare dimineață, pentru care am un strop de succes, se datorează familiei. Familia mereu are grijă de mine în acest sens. Çağrı și Çıtanak pe care l-am adăugat rapid la numele meu de familie, sunt plini de iubire.”, a spus vedeta. Născută pe 22 octombrie 1991 în Istanbul, și-a construit o carieră de succes de-a lungul timpului.

Este căsătorită cu Çağrı Çıtanak din 2022. Actor și el în Dragostea plutește în aer, au creat împreună un serial numit Sen, Ben, O. A avut premiera în 2023, însă doar o durată de 8 episoade. În ceea ce privește Dragostea plutește în aer, a avut premiera pe 8 septembrie 2021. Başak Gümülcinelioğlu a jucat rolul Piril Baytekin, un personaj extrem de apreciat.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu apare pe coperta unei reviste din Turcia la început de an. Imaginea care a surprins

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x