Berkant Müftüler, actorul din rolul lui Hikmet în serialul “Jurământul”

Publicat pe 31.08.2020 la 09:40 Actualizat pe 31.08.2020 la 09:51

Actorul Berkant Müftüler s-a născut pe 30 noiembrie 1966, la Istanbul.

Berkant Müftüler, actorul din rolul lui Hikmet în serialul “Jurământul”

Berkant Müftüler, actorul din rolul lui Hikmet în serialul “Jurământul”

Actorul Berkant Müftüler s-a născut pe 30 noiembrie 1966, la Istanbul. El a studiat teatru la Centrul de învățământ public Kadıköy. Berkant este cunoscut în Turcia și pentru reclamele în care a apărut, la branduri mari precum Coca Cola și Colgate.

Cariera sa de actor a început când acesta a debutat în serialul "Aşk Bir hayal". Apoi el a primit numeroase roluri în filme și seriale precum “Kapalı Çarşı”, “Papatyam”, “Kara Sevda”, “Suskunlar”, “Karadayı”, “Aştan Kaçılmaz”, “Güneşin Kızları”, “Evli ve Öfkeli”, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Bir Zamanlar Çukurova” (2018).

Berkant a interpretat personajul lui Hikmet în serialul TV “Yemin”, care a apărut pe micile ecrane în 2019.

Despre serialul turcesc “Jurământul”

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Urmărește în fiecare luni, de la 20:00, noul serial „Jurământul”, și în reluare marți de la 09:15 și sâmbătă și duminică de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul” Ceyda Olguner, frumoasa actriță din “Jurământul” Özge Yagiz, actrița din “Jurământul”, are doar 23 de ani

În articolul

Berkant Müftüler, actorul din rolul lui Hikmet în serialul “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!
Happy People • pe 26.11 la 12:18
Ana Martín e una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. Cum arată acum "mama lui Rubi", la 74 de ani