Can Yaman apropiat de Francesca Chillemi în filmul Viola Come il Mare. Imaginea care a făcut furori în mediul online

Publicat pe 23.10.2022 la 11:47 Actualizat pe 23.10.2022 la 11:58

Producția cinematografică Viola Come il Mare îi aduce alături pe îndrăgiții actori Can Yaman și Francesca Chillemi. Cei doi nu ezită să împărtășească momente de pe platourile de filmare cu prietenii lor virtuali.

Can Yaman și Francesca Chillemi pe covorul roșu

Getty Premium

Can Yaman și Francesca Chillemi sunt protagoniștii unui nou serial italian- Viola Come il Mare. Pentru actorul turc Can Yaman este prima producție străină de cele turcești în care intepretează un rol. Chiar dacă stă în Italia de ceva vreme, acesta a luat și lecții de dicție în italiană pentru a juca rolul protagonistului la cel mai înalt nivel.

Can Yaman publică imagini inedite de pe platourile de filmare alături de Francesca Chillemi

Fiind atât de entuziasmat de acest proiect, actorul nu ezită să împărtășească momente de la filmări și poze. Colega sa de platou- Francesca Chillemi este cea care îi este alături. Fotografiile cu cei doi sunt foarte apreciate de publicul larg.

Cea mai recentă postare a actorului, îi suprinde pe cei doi într-o secvență din film. Can Yaman manifestă o atitudine protectoare față de partenera sa. Postarea a adunat peste 300 mii de aprecieri, fanii fiind încântați să-i vadă împreună.

Cei doi par să se înțeleagă extrem de bine atât de pe platourile de filmare, cât și dincolo de ele. Au fost deseori surprinși petrecând timpul împreună, fiind și zvonuri că protagoniștii serialului Viola Come il Mare ar forma un cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Ce schimbări au observat fanii la celebrul actor turc

Care este povestea serialului italian Viola Come il Mare

Viola Come il Mare este un serial italian care prezintă istoria Violei Vitale (interpretată de Francesca Chillemi), o tânără jurnalistă de modă, care se mută de la Paris la Palermo (orașul ei natal), pentru a-l găsi pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată.

Revenită la locul de baștină, Viola începe să lucreze la o redacție de știri online și investighează cazuri de crimă. În acest context, îl întâlnește pe inspectorul Francesco Demir (interpretat de Can Yaman). Cei doi vor lucra împreună pentru a desluși misterele mai multor crime care au loc în Palermo. Producția poate fi urmărită începând din 30 septembrie pe Canale 5.

Citește și: Can Yaman și Francesca Chillemi vorbesc despre proiectul lor profesional și multele altele în cel mai recent interviu. Despre ce este vorba

În articolul

Can Yaman apropiat de Francesca Chillemi în filmul Viola Come il Mare. Imaginea care a făcut furori în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x