Can Yaman revine în sala de forță cu un antrenament complex. Actorul din “Vis de iubire” a îmbrăcat o pereche de pantaloni albi, scurți

Publicat pe 09.05.2023 la 15:08 Actualizat pe 09.05.2023 la 15:36

Can Yaman nu se dezice de la antrenamentele din sala de forță. Actorul a revenit cu un set complex de exerciții și a reușit încă o dată să fure privirile tuturor.

Can Yaman poartă o cămașă neagră și un palton albastru și zâmbește

Can Yaman revine în sala de forță cu un antrenament complex

Profimedia Images

Recent, Can Yaman a avut încă o întâlnire cu fanii pentru a le arăta acestora că îi sprijină, indiferent de situații. Pe pagina personală de instagram, acolo apare dăruind autografe reprezentantelor sexului frumos chiar pe piept. Imaginile au ajuns să fie apreciate și comentat de internauții din toată lumea.

Can Yaman din “Vis de iubire” revine în sala de forță cu un antrenament complex

Cu un mesaj emoționant și alături de un public dominat de femeie, așa apare Can Yaman în cele mai recente fotografii urcate în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Femei de toate vârstele, sunt alături e voi.”, a scris Can Yaman în dreptul postării. Acesta a ținut să le ofere autografe pe piept femeilor care au avut ocazia să-l vadă în carne și oase. Cu toate acestea, una dintre imagini a ridicat semne de întrebare, asta pentru că actorul a semnat unul dintre autografe alături de una dintre participante care vorbea despre pacea pe care acesta reușește să le-o ofere copiilor din întreaga lume.

Citește și: Mama lui Can Yaman încă mai păstrează fotografii cu fiul său celebru și frumoasa Diletta Leotta. Cum apare Gulden Can alături de cei doi foști iubiți

A declarat că în prezent este mult mai matur, atât în viața profesională cât și în cea personală, date fiind experințele prin care a trecut. Alături de faimoasa Demet Ozdemir a jucat rolul de protagonist în “Vis de iubire”, serial care a fost transmis și pe Happy Channel. Actorul născut în 1989 a vorbit despre pasiunile din adolescență și a oferit câteva detalii despre succesul pe care îl dețin în prezent, grație efortului pe care l-a depus constant.

“Succesul mi se datorează studiilor pe care le-am avut în adolescență. Am fost determinat, ambițios, am fost un tocilar. Am practicat sporturi și m-am dezvoltat mental și psihic. Apoi am absolvit dreptul.”, a declarat actorul, potrivit news.italy24.press. Can Yaman a recunoscut că recent a găsit o balanță între relații și popularitate.

“Nu vreau să vorbesc despre asta, cred că sunt megaloman. Am digerat popularitatea în timp, așa cum se procedează atunci când te maturizezi.”, a continuat actorul. Cu toate proiectele profesionale, nu a renunțat nicio secundă la sport. Și-a adăugat un antrenament complex pe care l-a efectuat cu o vestimentație adecvată, fără tricou și îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți, albi.

“Până la urmă, ajungi să fii recunoscător și viața chiar îți oferă foarte multe oportunități.”, a conchis Can Yaman. Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acesta a publicat până în prezent peste 800 de fotografii și filmulețe.

Can Yaman a revenit în Italia după o perioadă petrecută pe platourile de filmare ale seriei “El Turco”

Actorul și-a schimbat reședința pentru o perioadă, datorită filmărilor pentru serialul El Turco. Odată cu revenirea în Italia, acesta a declarat că toată experiența l-a marcat într-o anumită măsură. Cu toate acestea, și-a continuat proiectele începute cu asociația și a ținut să menționeze că banii strânși vor reveni victimelor afectate de cutremurele din Turcia de la începutul lunii februarie 2023.

Citește și: Can Yaman vorbește despre cea mai grea perioadă din viața sa: “Îmi revin...”

“Am revenit în Italia după o perioadă dificilă de 7 luni în Ungaria. A fost mult de muncă, dedicare completă și angajament 100%. A fost într-adevăr proiectul vieții mele.”, a spus Can Yaman.

În articolul

Can Yaman revine în sala de forță cu un antrenament complex. Actorul din “Vis de iubire” a îmbrăcat o pereche de pantaloni albi, scurți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x