Carly Chaikin, actrița din "Suburgatory"

Publicat pe 05.08.2020 la 14:54 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:16

Frumoasa Carly Chaikin, în rolul Daliei Royce din serialul Suburgatory, s-a născut la 26 martie 1990 în California.

Carly Chaikin

Carly Chaikin, actrița din "Suburgatory"

https://www.instagram.com/carlychaikin

Frumoasa Carly Chaikin, în rolul Daliei Royce din serialul "Suburgatory", s-a născut la 26 martie 1990 în California. Ea a studiat la Școala de fete Archer, un liceu din Los Angeles. În timpul adolescenței, Carly era foarte pasionată de sporturi precum fotbal, baschet, softball și volei. Cu toate acestea, cea mai mare pasiune a lui Carly era actorie, încă de la vârsta de 11 ani.

Cariera sa de actriță a început în 2009, când a primit rolul Veronicăi din filmul "The Consultants". În 2010, ea a jucat alături de Miley Cyrus în filmul "The Last Song". Rolul care a făcut-o vedetă l-a primit în 2011, în serialul Suburgatory. În acest serial ea a jucat rolul negativ. În 2014, actrița a jucat și în faimosul serial "Mr. Robot", în care a jucat alături de Remi Malek.

Carly și-a dezvoltat partea artistică și în alte moduri. Pe lângă faptul că e actriță, ea este și pictoriță. Ea are 11 tatuaje de care este tare mândră.

Actrița este implicată în numeroase evenimente caritabile ale asociației National Alliance on Mental Illness. În 2018, ea și iubitul spu Ryan Bunnell s-au logodit. Cei doi locuiesc împreună în Los Angeles.

Despre “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

Vreme de 15 ani, arhitectul George Altman şi-a crescut fiica în agitatul New York, un oraş al ispitelor şi al pericolelor, aşa cum îl percepe el, însă atunci când a avut primele bănuieli că fiica sa se apropie pe periculosul prag al adolescenţei, a decis să se mute din zgomotosul New York într-o suburbie. Mutarea va avea un impact foarte mare asupra vieţilor lor, iar persoanele care le vor cunoaşte vor avea şi ele un cuvânt de spus.

Regizat de către Alex Hardcastle, Ken Whittingham şi Uta Briesewitz, din distribuţia serialului fac parte: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Cheryl Hines, Ana Gasteyer, Alan Tudyk, Chris Parnell, Rex şi Parker Young.

Urmărește serialul “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”, sâmbăta și duminica, de la 13:00, la Happy Channel!

Citește și: Jeremy Sisto, chipeșul actor din “Suburgatory”, în rolul lui George Altman Jane Levy, actrița din “Suburgatory – Imperfecta viață perfectă”

În articolul

Carly Chaikin, actrița din "Suburgatory"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp