Ce a apărut pe profilul Cristinei Ciobănașu după anunțul că Vlad Gherman are o relație cu colega sa de platou, Oana Moșneagu

Publicat pe 01.02.2022 la 12:30 Actualizat pe 01.02.2022 la 12:55

Vestea că Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu a bucurat foarte multă lume. Cei doi actori din Adela au dat vestea prin intermediul piesei muzicale “Fără Tine”, acolo unde apar în ipostaze tandre. Ce a apărut pe contul Cristinei Ciobănașu după ce vestea a împânzit internetul.

Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Instagram

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

La puțin timp după ce piesa “Fără Tine” a explodat pe internet, Cristina Ciobănașu a făcut o postare pe social media, iar fanii nu au putut trece cu vederea peste și imaginile încărcate de îndrăgita actriță din Adela. Vlad și Criss au rămas în relații extrem de bune după despărțire și au împreună proiecte de la care sunt nedezlipiți.

Ce a postat Cristina Ciobănașu după ce s-a aflat că Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu

În ziua în care toată lumea a aflat că Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, Criss a postat o imagine de la restaurant. Acesta are un zâmbet larg pe chip, iar descrierea arată clar cât este de fericită în relația sa de iubire.

“Mă cam fâstâcesc în ultima vreme când trebuie să stau la poze… o fi de vină fotograful?… Să aveți o după-amiază călduroasă!”, a scris Cristina Ciobănașu în descrierea pozei. Actrița nu a omis să specifice că poza este făcută de iubitul său, Alexandru Mureșan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au înțeles imediat că acesta petrece timp de calitate cu partenerul său și au fost bucuroși să vadă că și ea și Vlad Gherman și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. La o zi după ce s-a aflat că actorul se iubește cu Oana Moșneagu, ea a postat un clip pe InstaStory în care apare Criss, la filmări.

Cele două glumesc pe seama personajului Andreea, iar Criss nu a ezitat să reposteze imaginile pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde cei un milion de urmăritor au putut vedea că ea și Oana se înțeleg foarte bine.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt într-o relație

După nori, răsare întotdeauna soarele, așa a fost și pentru actorul Vlad Gherman, care trecut printr-o despărțire dureroasă, acum și-a găsit liniștea în brațele colegei sale de platou, Oana Moșneagu. Multă vreme cei doi au petrecut timp însemnat împreună, lucru care i-a făcut pe fani să se gândească la o posibilă relație de iubire.

Bănuielile însă nu au fost în zadar, chiar dacă cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor de iubire, admiratorii nu au putut trece cu vederea peste faptul că între ei se simțea o conexiune aparte. Pe lângă, vacanța petrecută împreună, cei doi au dat și declarații deseori despre relația dintr ei, dar nu au pun niciun moment punctul pe “i”.

În articolul

Ce a apărut pe profilul Cristinei Ciobănașu după anunțul că Vlad Gherman are o relație cu colega sa de platou, Oana Moșneagu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x