Ce relație este în realitate între Oana Moșneagu și Anca Androne, rivalele din serialul Adela

Publicat pe 22.02.2022 la 12:10 Actualizat pe 22.02.2022 la 12:45

Oana Moșneagu (Andreea Achim) este antagonista serialului Adela, sora din altă mamă care vrea să se răzbune pe Adela, cea pe care o vede vinovată pentru nefericirea sa. Andreea Achim este în război total cu Delia Drăghici, fiica doamnei Marta, care nu a plăcut-o încă de la început pe acesta și nu a crezut că face parte din familia Andronic.

Anca Androne și Oana Mosneagu

Antena 1

În serial, rivalitatea este foarte mare, mai ales că Andreea speră să pună mâna pe casă, pe televiziune și pe tot ce au “Andronicii”. Dovedindu-se că Andreea nu este decât o impostoare, Delia nu scapă din mâni prilejul de a vrea să o elimine din viața familiei sale. Însă, legătura cu Lucian o ține cât mai aproape de toți cei care vor să nu o mai vadă.

Fanii serialului au putut observa încă din primele clipe că Delia este o fire vulcanică, care nu acceptă pe oricine în preajma sa, mai ales pe Andreea care a reușit printr-o minciună s ă e infiltreze în casa celor mai bogați oameni din zonă. Urmăritorii serialului au asistat la momente pline de tensiune și clipe în care cele două și-au aruncat cuvinte dure, însă în realitate legătura dintre ele este cu totul alta.

Ce relație este între Oana Moșneagu și Anca Androne, rivalele din serialul Adela

Pe platoul de filmare spiritele se încing când sunt una lângă cealaltă, dar când “cortina cade”, cele două sunt bune prietene, ba chiar radiază de fericire. Dacă rolurile le deosebesc, viața reală le apropie.

Mulți bănuiau că cele două actrițe nu s-ar înțelege deloc bine în realitate, influențați fiind de rolurile pe care le joacă, însă este complet diferit. Ultimul filmuleț postat de Oana Moșneagu descrie relația pe care o are cu actrița Anca Androne.

Cele două se aflau într-o pauză de filmare, moment în care antagonista serialului a scos telefonul și s-a filmat alături de Anca Androne, care se pregătea de încă un set de filmare în timp ce Oana Moșneagu termina treaba.

Citește și: Oana Moșneagu, apariție surprinzătoare într-o rochie din piele, roșie. Actrița din serialul “Adela” pregătește un nou proiect

Ce se va întâmpla pe mai departe cu îndrăgitele personaje, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Antena 1 difuzează Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Citește și: Cristina Ciobănașu a petrecut seara cu iubitul său Alexandru, dar și alături de doi dintre colegii de platou. Cu cine s-au distrat în oraș cei doi îndrăgostiți

Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Citește și: Cum au fost surprinși Mara Oprea și Alecsandru Dunaev într-o pauză de filmare, de la serialul Adela. Imaginea care a bucurat inimile fanilor

În articolul

Ce relație este în realitate între Oana Moșneagu și Anca Androne, rivalele din serialul Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x