Cine sunt actrițele celebre cu care s-a iubit Engin Öztürk din ”Povești nespuse”

Publicat pe 26.04.2024 la 21:50 Actualizat pe 26.04.2024 la 22:14

Engin Öztürk este unul dintre cei mai atrăgători actori de origine turcă. Starul a fost văzut la brațul mai multor femei frumoase. Iată cu ce actrițe celebre s-a iubit.

Engin Öztürk este unul dintre cei mai atrăgători actori de origine turcă. Starul a fost văzut la brațul mai multor femei frumoase. Iată cu ce actrițe celebre s-a iubit.

Profimediaimages.ro

Engin Öztürk din ”Povești nespuse” e considerat un adevărat crai. Viața lui sentimentală este presărată cu gelozii, infidelități. Iată cu ce actrițe a trăit povești tumultoase de dragoste.

Citește și: Scandalurile avute de Özcan Deniz cu fosta soție. Ce acuzații grave i-a adus Feyza Aktan, femeia cu care are un copil

Cine sunt actrițele celebre cu care s-a iubit Engin Öztürk din ”Povești nespuse”

Engin Öztürk a avut relații cu mai multe actrițe, printre care Idil Firat, Hande Dogandemir și Türkü Turan. Iată cât au durat relațiile și de ce s-au încheiat.

Relația dintre Engin Öztürk și Idil Firat a durat 1 an și 5 luni. S-a zvonit că povestea de iubire s-a încheiat din cauza trădării. Actrița a confirmat acest lucru ulterior.

İdil Fırat ar fi descoperit pe telefonul iubitului său mesajele intime cu Cansu Dere. Actorul din ”Povești nespuse” a făcut o mulțime de gesturi pentru a fi iertat. A trimis inclusiv flori și mesaje de iubire, însă lui İdil Fırat nu i-a păsat.

Citește și: Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire

Cu câteva luni să o cunoscă pe Idil, s-a zvonit că Engin Öztürk a trăit o idilă cu o altă actriță. Hande Doğandemir și colegul ei Engin Öztürk, care au făcut furori cu relația lor scurtă. Cu toate acestea, vedeta a negat relația cu starul din ”Povești nespuse”.

Întrebată dacă a trăit o relație de dragoste cu Engin Öztürk, actrița a făcut următoarea declarație: „Nu se pune problema de așa ceva. Suntem obișnuiți cu astfel de știri atunci când aparem împreună pe ecran în serial. Nu există nimeni în viața mea acum, am un nepot, sunt îndrăgostit de el”..

În 2012, Engin avea o relaţie cu o altă actriţă, Türkü Turan, care e cu doi ani mai mare decât el.

„Relația noastră este încă foarte nouă... Suntem foarte fericiți, suntem bine dispusi”, spuneau cei doi.

Relația lor s-ar fi încheiat după o criză de gelozie. Când Engin Öztürk și colegul său în acea vreme, Buğra Gülsoy, s-au distrat într-un club de noapte din Maçka, îmbrățișând mai multe femei, Türkü Turan a decis să pună punct relației lor.

Și cu Cansu Dere, Engin Öztürk ar fi fost împreună. Ei au plecat în mai multe vacanțe împreună, însă nu și-au asumat niciodată povestea de iubire.

Citește și: Cine este Yiğit Tuncay, Latif din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Detaliile mai puțin cunoscute despre viața actorului

Care este intriga serialului „Povești nespuse”

În „Povești nespuse”, Defne (İrem Helvacioğlu), care e căsătorită cu Çinar (Olgun Toker), este încântată că a rămas însărcinată și abia așteaptă să-și cunoască copilul. Bucuria ei devine și mai mare atunci când Meryem (Selin Yeninci), menajera ei, o anunță că și ea va avea un bebe. Pe măsură ce sarcinile celor două avansează, legătura dintre ele devine și mai puternică.

Însă apoi se întâmplă o tragedie: copilul lui Defne e răpit, iar ea aproape că-și pierde mințile de durere și supărare. În timp ce căsnicia ei e pusă serios la încercare, Defne e ajutată de fostul ei soț (Engin Öztürk), un tip misterios, care e dispus să facă orice ca să găsească copilul. Iar în tot acest timp, mereu alături de Defne, dar mult mai norocoasă, se află Merye.

Serialul „Povești nespuse”, care a avut premiera pe Happy Channel, continuă în platforma AntenaPLAY.

În articolul

Cine sunt actrițele celebre cu care s-a iubit Engin Öztürk din ”Povești nespuse”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x