CulTour 2021: Cele mai bune filme pe care le poți vedea în weekend

Publicat pe 17.09.2021 la 13:32 Actualizat pe 20.09.2021 la 11:15

Cristina Ciobănașu și Vlad German aduc în fiecare sfârșit de săptămână câteva recomandări de film pentru o relaxare ca la carte. Află ce producții nu trebuie să ratezi și transformă fiecare weekend într-un maraton de filme care merită toată atenția.

Primul film recomandat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este România Sălbatică, producție regizată de Cosmin Dumitrache și Dan Dinu.

România Sălbatică este considerat cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră. După mai bine de 10 ani de preproducție și mii de kilometri parcurși, fotograful Dan Dinu și regizorul Cosmin Dumitrache au reușit să aducă în fața noastră cele mai spectaculoase imagini despre biodiversitatea țării.

Filmul te va conduce timp de două ore în cele mai sălbatice zone ale României, printre cele mai surprinzătoare animale pentru a vedea cele mai frumoase povești.

Piesa principală a filmului “România Sălbatică” se numește “Du-mă vântul!” și este interpretată de Mădălina Pavăl, artista care a reușit să aducă muzica din Bucovina pe ritmuri moderne. Naratorul documentarului este nimeni altul decât actorul Adrian Titieni. De astăzi, producția “România Sălbatică” poate fi urmărită în cinematografele din toată țara. descoperită.

Cristian Ciobănașu și Vlad Gherman recomandă filmul “Câmp de maci”

Cel de-al doilea film pe care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îl recomandă se numește “Câmp de maci” și este regizat de Eugen Jebeleanu.

Filmul ne prezintă o zi din viața lui Cristi (Conrad Mericoffer), un tânăr jandarm din Capitală. Bărbatul participă împreună cu colegii la o intervenție într-un cinematograf din București, acolo unde are loc proiecția unui film LGBTQ+. În tot acest timp, Cristi primește vizita lui Hadi (Radouan Leflahi), bărbatul cu care are o relație amoroasă la distanță.

“Câmp de maci” are la momentul actual cinci premii internaționale, Conrad Mericoffer primind două dintre ele pentru cea mai bună interpretare.

“Știai că, deși filmul s-a tras în 12 zile actorii au repetat patru luni?”, spune Vlad Gherman.

Conrad Mericoffer despre rolul principal în filmul “Câmp de maci”

Conrad Mericoffer a povestit la CulTour despre propunerea de a juca în rolul principal, dar și despre

“În primul rând, rolul fusese deja distribuit dar au fost niste probleme de program la celălalt actor”, a mărturisit Conrad.

Actorul susține că a fost destul de reticent până să accept oferta, dat fiind faptul că nu știa dacă își mai dorește să practice această meserie.

După ce s-a convins să dea curs unui alt proiect, Conrad Mericoffer și-a luat inima în dinți și a fost de acord să intre în pielea personajului principal din filmul “Câmp de maci”.

Actorul nu a ezitat să joace un astfel de rol, mai ales că a fost în fiecare clipă susținut de Eugen Jebeleanu care îi este și prieten foarte bun.

Cât despre zilele de filmare, Conrad spune că nu se aștepta ca totul să decurgă atât de repede, fapt care l-a bucurat.

“Câmp de maci” a fost filmat în mare parte la fostul Cinema Studio aflat pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București.

Conrad Mericoffer declară că a rămas surprins atunci când a aflat de premiile pe care le-a câștigat, având în vedere că în acea perioadă se afla în carantină din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Filme de cinema, seriale difuzate în exclusivitate pe Happy Chanel, spectacole de teatru sau evenimente din întreaga țară, toate vor apărea în rublica Happy News, pe lista de recomandări făcută de cei doi prezentatori carismatici.

În articolul

CulTour 2021: Cele mai bune filme pe care le poți vedea în weekend

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x