Cum arată Gabriela Spanic, după 16 ani de la filmarea telenovelei „Prizoniera”?

Publicat pe 16.09.2020 la 10:23 Actualizat pe 16.09.2020 la 16:39

Gabriela Spanic, pe numele său real Gabriela Elena Španić Utrera, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de origine latină.

Profimedia Images

Gabriela Spanic, pe numele său real Gabriela Elena Španić Utrera, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de origine latină. Aceasta s-a născut pe data de 10 decembrie 1973, în Ortiz, Guarico State, Venezuela. Artista este cunoscută pentru celebrele ei roluri principale din telenovele, precum: ”Maria Celeste”, „Todo por tu amor”, „La usurpadora”, „Prisionera”, „Emperatriz”, și multe altele.

Anul acesta actrița împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani, vârstă pe care o ascunde cu greu de ochii camerelor, în loc să se bucure de ea. Actrița a ales să apeleze la ajutorul chirurgilor plasticieni pentru corectarea câtorva semne care ar fi putut să o dea de gol cu referire la vârsta ei.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Cu toate că Spanic a fost întotdeauna o femeie frumoasă, cu trăsături angelice și fine, trecerea ireversibilă a timpului au împins-o să ia decizii radicale în ceea ce privește aspectul ei fizic. Gabriela a suferit intervenții în zona buzelor, pomeților și bustului. Deși aceste schimbări aveau rolul de “a da câțiva ani înapoi” de pe chipui Gabrielei, rezultatul nu a fost cel dorit.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Deși Gabriela Spanic a renunțat la cariera sa din lumea cinematografiei, continua să fie activă pe rețelele de socializare, unde se poate vedea cu ochiul liber, prin selfie-urile postate, diferența dintre Gabriela din “Prizoniera” și cea de acum.

Citește și: Paulina Goto, în rolul Fannyei Lascurain, în telenovela „Inima mea e a ta” Polo Morín, chipeșul actor din noua telenovelă „Inima mea e a ta”

În articolul

Cum arată Gabriela Spanic, după 16 ani de la filmarea telenovelei „Prizoniera”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!
Happy People • pe 26.11 la 12:18
Ana Martín e una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. Cum arată acum "mama lui Rubi", la 74 de ani