Cum i-a surprins Cristina Ciobănașu pe Vlad Gherman și pe iubita sa, Oana Moșneagu, în timpul unei pauze de filmare

Publicat pe 11.02.2022 la 18:25 Actualizat pe 11.02.2022 la 18:37

Cristina Ciobănașu i-a filmat pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu într-o pauză de filmare. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază care a atras imediat atenția actriței din Adela. “Acoperă-te”, a strigat Vlad.

Actorii din Adela se distrează de minune în pauza de filmare, lucru deja bine știut de admiratorii acestora. De curând, Criss, așa cum îi spun prietenii actriței din Adela, făcea un Insta Story și i-a surprins pe Vlad și pe Oana la discuții.

Iubita lui Vlad Gherman era acoperită cu o păturică pentru că este destul de rece afară, iar pe dedesubt purta o rochie mov, decupată. Cristina a filmat-o în timp ce își dezvelea umerii pentru a-și arăta ținuta impecabilă, moment în care Vlad Gherman i-a spus să se acopere, creând o situație amuzantă: “Ooo, acoperă-te, acoperă-te, Oana!”, strigă Vlad, dar și Cristina când a văzut-o.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat săptămâna trecută că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Ce mesaje primește Oana Moșneagu de la urmăritori de când a confirmat că are o relație cu Vlad Gherman

Actrița a vorbit pe InstaStory și despre o situație cu care se confruntă de când și-a făcut publică relația cu actorul din serialul Adela. Înainte să afle toată lumea, cei doi primeau zeci de întrebări dacă sunt sau nu într-o relație, iar ei evitau să răspundă.

Însă, acum că au făcut totul public și au vorbit nu doar în mediul online, ci și la televizor despre relația lor, încă mai primesc întrebări de acel gen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un admirator i-a scris la o fotografie că ea a primit cu siguranță mesaje de genul “Bănuiam că sunteți împreună”, după ce și-a făcut publică relația, iar ea a răspuns: “La început da. Dar acum avem reacția asta când și după clip și după emisiuni și după poze puse împreună pe Instagram, încă mai sunt oameni care ne scriu să ne întrebe dacă mai suntem împreună”.

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

În articolul

Cum i-a surprins Cristina Ciobănașu pe Vlad Gherman și pe iubita sa, Oana Moșneagu, în timpul unei pauze de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x