Cum s-a filmat Diletta Leotta în sala de sport. Jurnalista lucrează din greu pentru a se menține în formă

Publicat pe 12.01.2022 la 22:02 Actualizat pe 12.01.2022 la 22:42

Diletta Leotta muncește din greu pentru a-și menține silueta de invidiat. Jurnalista face spectacol cu trupul său suplu și cu formele voluptoase, însă pentru a atrage privirile acesta stă ore în șir în sala de forță, ba chiar lucrează din greu și acasă.

Diletta Leotta

Getty

Jurnalista care s-a remarcat în domeniul sportiv de ani de zile este fără doar și poate cunoscută pentru măiestria sa profesională, dar și pentru frumusețea sa, aspect definitoriu în meseria pe care o practică pe micile și marile ecrane, ea fiind o figură principală.

Ei bine, acesta știe că fizicul său reprezintă un avantaj motiv pentru care nu se neglijează nicio secundă. Ea este recunoscută pentru activitatea în domeniul sportului nu numai în calitate de jurnalist, ci și de practicant. Desigur, nu la scară de performanță, ci pentru a-și menține sănătatea și trupul armonios.

Diletta Leotta, surprinsă în timpul antrenamentelor. Cât de bine arată jurnalista sportivă

Acesta se filmează deseori și în intimitatea locuinței, acolo unde și-a luat materiale cu ajutorul cărora lucrează, la fel cum și fostul său partener făcea, Can Yaman. De curând, vedeta s-a lăsat filmată alături de un partener de activitatea în timp ce făcea sport.

Citește și: Diletta Leotta, în compania unui bărbat arătos. Este primul alături de care postează o fotografie pe pagina sa după despărțirea de Can Yaman

Jurnalista face spectacol cu formele sale voluptoase când apare la meciurile de fotbal sau pe rețelele de socializare. În filmarea în care face exerciții, Diletta Leotta a putut fi recunoscută cu ușurință datorită siluetei de invidiat. Ea poartă echipament sportiv: bustieră și colanți.

Citește și: Diletta Leotta a postat o secvență dintr-un film în care urmează să joace. Cum a apărut jurnalista sportivă

Fosta parteneră a lui Can Yaman pare că a trecut de perioada despărțirii de strul turc și se ocupă din ce în ce mai mult de viața personală și de carieră. Ea joacă într-o producție de Crăciun, are diverse proiecte și se pozează tot mai des în compania altor bărbați.

Diletta Leotta muncește enorm pentru jobul său și se dedică în totalitate și proiectelor conexe, așa că acesta poate fi văzută pe micile ecrane, poate fi auzită la radio, urmărită într-un film sau live pe terenul de fotbal.

Nu e nicio mirare că fanii au speculat săptămâni la rând că Diletta Leotta nu mai este împreună cu Can Yaman și asta pentru că cei doi nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate, nu au mai postat poze pe social media, Can nu a participat la ziua de naștere a Dilettei iar de curând, frumasa blondă a fost la Veneția, iar Can Yaman s-a dus și el la ceva timp după ce Diletta Leotta a plecat și s-a apucat de job.

În articolul

Cum s-a filmat Diletta Leotta în sala de sport. Jurnalista lucrează din greu pentru a se menține în formă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x