Detaliile pe care Alina Boz a ținut să le surprindă în cele mai noi fotografii. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” a optat pentru ipostaze alb – negru

Publicat pe 02.02.2023 la 12:34 Actualizat pe 02.02.2023 la 13:39

Detaliile pe care Alina Boz a ținut să le surprindă în cele mai noi fotografii. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” a optat pentru ipostaze alb – negru.

Alina Boz poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul lung desprins

Detaliile pe care Alina Boz a ținut să le surprindă în cele mai noi fotografii

Happy Channel

Alina Boz este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Pe lângă munca pe platourile de filmare, vedeta se bucură de succes în mediul online, acolo unde continuă să posteze în repetate rânduri fotografii realizate în colaborare cu diferite branduri.

Detaliile pe care Alina Boz a ținut să le surprindă în cele mai noi fotografii

Alina Boz și Alp Navruz au fost pentru multă vreme imaginea unui brand renumit din Turcia, DeFacto. Cu toate că fanii se așteptau ca cei doi să-și continue munca împreună, se pare că doar actorul din “Ține-mă de mână” a semnat contractul. Nu se cunoaște încă motivul pentru care vedeta a respins oferta, însă se zvonește că aceasta ar avea pregătite noi proiecte profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, cea mai recentă ipostază în care a fost surprinsă Alina Boz i-a lăsat fără grai pe internauți. Cu peste 4 milioane de urmăritori pe pagina personală de Instagram, vedeta din “Furtună pe Bosfor” a postat recent o serie de imagini ce au ținut să-i surprindă cele mai mici detalii ale chipului. Sute de comentarii și mii de aprecieri a primit aceasta.

Citește și: Alina Boz a îmbrăcat o rochie cu paiete și a strălucit la propriu îmbrăcată astfel. Piesa de rezistență a fost un palton cu puf

În serialul Maraşlı, vedeta apare alături de Burak Deniz iar cei doi împărtășesc un sărut. La momentul respectiv, s-a zvonit faptul că Didem Soydan ar fi fost geloasă pe scena respectivă și de aceea a inițiat despărțirea. Cu toate acestea, actorul în vârstă de 30 de ani și actrița de 24 au negat în repetate rânduri relația. Ulterior, cei doi au pozat pe coperta unei reviste celebre, fiind din nou în centru atenției. Alte știri au arătat faptul că Didem Soydan i-ar fi cerut lui Burak Deniz să părăsească locuința în care au trăit împreună.

Alina Boz a păstrat întotdeauna o relație personală departe de ochii celor curioși, astfel că deși nu a fost niciodată prezentă în mediul online alături de partenerul său, mai multe surse au specificat că s-ar fi despărțit.

Cum să îți creezi un stil specific faimoasei actrițe Alina Boz

De la rochiile cu flori la diamante strălucitoare, Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” știe cum să iasă în evidență printr-un stil propriu, aparte. Cizme înalte de piele și multe alte accesorii au reușit să-i întregească ținutele prezentate pe profilul personal de Instagram. Actrița în vârstă de 24 de ani a reușit să iasă în evidență datorită a două proiecte importante, Maraşlı și Aşk 101. Astfel, vedeta a câștigat în 2020 premiul “Shining star award” în cadrul Golden Butterfly Awards.

Citește și: Burak Deniz poartă o căciulă rusească în miez de iarnă. Actorul a renunțat însă la geaca de iarnă

Dacă vrei să îți creezi un stilul propriu, dar care să se apropie totuși de cel al faimoasei Alina Boz, trebuie să știi că rochiile elegant nu lipsesc niciodată din garderobă. De asemenea, coafurile sunt parte integrantă și nu lipsesc boburile inspirate din anii ’20. Rochiile sau pălăriile cu tematice florale fac parte din viața vedetei fără doar și poate. Costumele roz nu lipsesc din fotografiile vedetei. Astfel că e posibil ca vedeta din “Furtună pe Bosfor” să aducă trendul anilor ’90 înapoi. Cu o colecție de la MiuMiu, Alina Boz a surprins printr-o bluză albă, accesorizată cu o fundă neagră.

În articolul

Detaliile pe care Alina Boz a ținut să le surprindă în cele mai noi fotografii. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” a optat pentru ipostaze alb – negru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x