Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână”

Publicat pe 25.08.2020 la 11:12 Actualizat pe 25.08.2020 la 11:29

Doga Yaltirik, actorul care îl interpretează pe Sadi în serialul “Ține-mă de mână”, a devenit faimos pentru rolurile sale din seriale dar și pentru voice-over-urile din reclame.

Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână”

Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână”

instagram/dogayaltirik

Doga Yaltirik, actorul care îl interpretează pe Sadi în serialul “Ține-mă de mână”, a devenit faimos pentru rolurile sale din seriale dar și pentru voice-over-urile din reclame.

El a studiat la Școala de Film din Praga și a dezvoltat o pasiune pentru actorie.

Cariera sa a înflorit în 2016 când a primit un rol în serialul Umuda Kelepce Vurulmaz. Apoi în 2018 l-a interpretat pe Richard Holbrooke în serialul "Alija". În același an a mai avut și alte proiecte TV, primind roluri și în serialele "Fi", unde l-a interpretat pe Ulas, și "Payitaht Abdülhamid", în care l-a interpretat pe Eleftherios Venizelos.

În 2018, frumosul actor a primit rolul lui Sadi în serialul turcesc “Ține-mă de mână”, iar în 2019 a jucat în filmul Notebook, în rolul lui Sinan.

De asemenea, Doga este cunoscut pentru voice-over-urile pe care le face pentru diferite branduri, precum L’Oreal, Coca Cola, Nokia, Renault și multe altele.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Emre Bey, frumosul actor din “Ține-mă de mână”, este și model Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

În articolul

Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x