După anunțarea noii emisiuni, ”CulTOUR”, Vlad Gherman a răspuns fanilor la întrebarea ”Cum vă puteți împărți...”

Publicat pe 07.09.2018 la 12:15 Actualizat pe 07.09.2018 la 12:58

Din 10 septembrie, Criss, Vlad și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o nouă emisiune: ”CulTOUR”, ce va fi difuzată ZILNIC, de la ora 17.30. Vestea i-a bucurat pe fani, iar mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.

Din 10 septembrie, Criss, Vlad și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o nouă emisiune: ”CulTOUR”, ce va fi difuzată ZILNIC, de la ora 17.30. Vestea i-a bucurat pe fani, iar mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.

Pe pagina sa de instagram, Vlad le-a scris fanilor despre acest nou proiect marca Happy Channel. În nici o oră, mii de internauți au apreciat postarea și au lăsat mesaje.

De abia aștept! Cum vă puteți împărți și la filmări pentru Fructul oprit, dar si pentru emisiune?”, a fost una dintre întrebările scrise de o telespectatoare.

Filmăm sâmbăta pentru emisiune”, a răspuns, prompt, Vlad.

Din 10 septembrie, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor invită, în fiecare zi, telespectatorii Happy Channel la o tură prin cultura românească. Postul de televiziune va difuza “CulTOUR”, de luni până duminică, de la ora 17.30, emisiune prin care își propune să aducă în fața publicului oameni cunoscuți și talentați, poveștile lor mai puțin știute, dar și povești culturale din diverse zone ale țării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vom parcurge în fiecare zi câte o tură de cultură prin România. Vom călători împreună cu telespectatorii prin cultură și prin povești culturale”, spun Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre producția Happy Channel, care va începe luni, 10 septembrie, la ora 17:30 (în reluare, de la 23.00).

Emisiunea va avea invitați care s-au remarcat în sfera artistică și culturală, și va acoperi agenda cu principalele evenimente culturale ale perioadei. “«CulTOUR» va fi și o călătorie cinematografică în timp, pe un itinerariu original, cu stele de cinema și șiraguri de amintiri de la invitații Happy, ale căror povești incitante vor fi de neuitat și de repetat, celor care le-au ratat pe micul ecran”, declară Irina Margareta Nistor.

Invitații vor parcurge 61 de întrebări, în urma cărora cei de acasă îi vor putea cunoaște mult mai bine și le vor putea descoperi astfel povestea. Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, este prima invitată a emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va difuza luni, 10 septembrie, de la ora 17:30.

În această toamnă, Happy Channel invită telespectatorii să intre în Clipa de poveste, iar una dintre surprizele pregătite pentru noul sezon este CulTOUR, în fiecare zi, de la ora 17.30.

În articolul

După anunțarea noii emisiuni, ”CulTOUR”, Vlad Gherman a răspuns fanilor la întrebarea ”Cum vă puteți împărți...”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x