Emre Altuğ părăsește distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul a vorbit într-un interviu recent despre cariera sa

Publicat pe 29.05.2024 la 10:39 Actualizat pe 29.05.2024 la 11:50

Unul dintre actorii principali din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă părăsește platurile de filmare chiar spre finalul poveștii. Emre Altug a vorbit într-un interviu recent despre viața sa profesională.

actor pe platourile de filmare

Emre Altuğ părăsește distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

O nouă schimbare apare în distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Cu Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ și Gözde Kansu, producția are un succes răsunător. Cu toate acestea, este artistul Emre Altuğ cel care părăsește platourile de filmare.

Emre Altuğ părăsește distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Episodul 71 al seriei a apărut deja în mediul online și situația care se desfășoară în poveste va uimi fără doar și poate fanii. Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cariera sa profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Muzica și actoria sunt ca cele două picioare ale mele. Cum aș putea să merg dacă le-aș tăia? Amândouă sunt la fel de importante pentru mine. Eram confuz la început pentru că mă întrebau dacă sunt actor sau cântăreț.”, a mărturisit artistul, arată hurriyet.com.tr. Cu toate că a jucat pe micile ecrane în Golden Boy – Dragoste rebelă, a mărturisit că teatrul este foarte important în dezvoltarea sa ca și profesionist.

Citește și: Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux

“Gândește-te la televiziune ca la un studio de muzică și la teatru ca la scena muzicii. Noua generație trebuie să înțeleagă faptul că nimic nu este posibil fără muncă. Propoziția “să vrei este jumătate din succes” este greșită. Atunci când vrei să ai succes trebuie să muncești.”, au fost cuvintele spuse de artist în cel mai recent interviu. De asemenea, Emre Altuğ și-a expus visele de viitor în aceeași discuție.

“Nu am visat nimic care să implice ceva atât de îndepărtat. Am avut vise doar pentru viitorul apropiat. Nu am abilitatea de a-mi stabili un țel sau de a merge către el pentru că nu am un drum care se termină.”, a spus actorul. Un filmuleț în care Emre Altuğ a apărut înconjurat de colegii săi a făcut înconjurul internetului. Mesajul său în fața prietenilor și fanilor i-a emoționat pe toți.

“Poate că n-am făcut-o intenționat, dar simt că v-am rănit și v-am frânt inima fără să vreau. Vă rog să mă iertați. Mă bucur că v-am avut, fie ca Dumnezeu să vă ghideze pe toți.”, a menționat el.

Reacții în mediul online după aflarea veștii că Emre Altuğ părăsește distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Mulți fani și-au lansat comentariile pe rețelele sociale la aflarea veștii că Emre Altuğ părăsește distribuția.

“Ne-ar fi plăcut să te urmărit mai des”, “Ar fi multe persoane care ar trebui să plece înaintea ta”, „Mă întristează faptul că personajele principale pleacă”, au spus internauții. În viața personală, acesta s-a căsătorit cu vedeta Çağla Şıkel în 2008. Rezultatul iubirii lor sunt astăzi Kuzey și Uzay.

Citește și: Emre Altuğ publică imagini din spatele scenei. Află cum se pregătește artistul înainte să cânte și care este coregrafia sa preferată

Cu toate că s-au despărțit ca și cuplu, au continuat să aibă o relație de prietenie pentru cei doi copii. Într-un alt interviu, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă a vorbit despre fiul său cel mare, Kuzey. A făcut referire și la fosta sa parteneră.

“Nu sunt ambițios, Kuzey este mult mai ambițios și așa este și mama lui. Este atras către ea. Eu sunt mai introvertit, nu sunt foarte ambițios, dar vreau ca totul să meargă bine.”, au fost cuvintele transmite de actor.

În articolul

Emre Altuğ părăsește distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul a vorbit într-un interviu recent despre cariera sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x