Facundo Arana apare alături de fiica India pe covorul roșu. Cât de mult a crescut tânăra

Publicat pe 07.02.2024 la 11:57 Actualizat pe 07.02.2024 la 12:31

Facundo Arana a participat în cadrul decernării premiilor Estrella de Mar alături de fiica India. Cei doi au surprins cu o apariție de poveste. Tânăra a purtat o rochie albastră.

actor poartă cămașă cu mâneci lungi

Facundo Arana a fost însoțit de fiica India în cadrul decernării premiilor Estrella del Mar

Profimedia Images

Facundo Arana este cunoscut pentru rolul de protagonist în telenovela Înger Sălbatic. A jucat alături de Natalia Oreiro și a ajuns să fie cunoscut în toată lumea. În prezent se bucură de familie și de tot ceea ce a construit de-a lungul timpului pe plan personal alături de soția Maria Susini. Recent a participat în cadrul Estrella de Mar alături de fiica India.

Facundo Arana apare alături de fiica India pe covorul roșu

Protagonistul din Înger Sălbatic s-a arătat extrem de încântat pentru participarea alături de fiica India în cadrul evenimentului organizat pe 5 februarie 2024. Premiile Estrella de Mar aduc în atenția publicului cele mai inedite momente din cadrul teatrului în Mar del Plata. Dacă de obicei se arată discret în ceea ce privește viața personală, de data aceasta a ținut să publice o imagine de familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 800 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent le-a arătat tuturor viața simplă pe care o duce alături de familie.

“Aseară am văzut câțiva colegi care aveau același zâmbet ca și mine. Unii au venit însoțiți de colegi, alții de copii, prieteni, familie. Ca și lor, premiul cel mai mare mi l-a oferit viața și aseară a venit cu mine. Mulțumim juriului și nominalizaților.”, a scris actorul. Printre prietenii care s-au grăbit să-i acorde aprecieri s-a numărat și Natalia Oreiro, fosta sa colegă de platou din telenovela Înger Sălbatic ( Muneca brava).

Citește și: Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic". După o lungă absență, actorul s-a fotografiat alături de o altă femeie

“Sunteți minunați și știi că o spun în cel mai amplu sens. Meriți tot ce-i frumos”, “Ce frumoasă e India”, “Cum puteți să fiți așa frumoși?”, au scris internauții. Fiica actorului a reușit să fure toate privirile. A îmbrăcat o rochie lungă, albastră, fără mâneci și s-a lăsat fotografiată cât mai aproape de tatăl său.

Practică echitație și se bucură de timpul petrecut împreună cu cei dragi. În ceea ce-l privește pe Facundo Arana, acesta se dedică muzicii, cu toate că de-a lungul timpului a fost un actor apreciat. Acesta a îmbrăcat un costum închis la culoare și s-a asortat cu tânăra India, arată caras.perfil.com.

Detalii despre Premiile Estrella de Mar, eveniment la care a participat și Facundo Arana

Pe data de 5 februarie 2024 a avut loc decernarea Premiilor Estrella de Mar, eveniment organizat în Mar del Plata cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înființarea orașului. În cadrul ceremoniei au fost recunoscuți actorii care realizează diferite opere de artă în domeniul cinematografiei, spune parati.com.ar.

Citește și: Facundo Arana dezvăluie motivul real pentru care copiii săi nu merg la școală. Ce a declarat actorul din Înger Sălbatic

Printre invitați s-a numărat și Facundo Arana care a venit însoțit alături de fiica India. Cei doi au strălucit pe covorul roșu. Într-un interviu oferit în trecut, actorul a menționat că și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de copiii săi. Aceștia studiază în casă, fără prezență fizică în școală.

“Am început să călătorim mult și ne permite să fim mereu împreună. Mie îmi ajung treburi în diferite părți ale lumii. Este o responsabilitate foarte mare și noi ne-am luat-o, ne place și ne face bine.”, a spus actorul argentinian, cunoscut pentru rolul din Înger Sălbatic.

În articolul

Facundo Arana apare alături de fiica India pe covorul roșu. Cât de mult a crescut tânăra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x