Familia Shakirei ar fi fost jefuită în Miami. Membrii familiei fac apel la ajutor. Au fost furate lucruri de valoare

Publicat pe 25.05.2023 la 20:16 Actualizat pe 25.05.2023 la 20:16

În plină controversă cu Gerard Piqué, Shakira și familia ei se confruntă cu o nouă lovitură, deoarece unul dintre membrii familiei sale ar fi suferit un jaf la sfârșitul săptămânii trecute. Iată ce se știe până în prezent.

Shakira

Hepta

Shakira și familia ei se pare că trec prin greutăți în aceste zile, după un jaf. În plin proces pe care columbianca l-ar putea intenta fostului ei partener, Gerard Piqué, acum familia artistei are de suferit.

Nepoata artistei Shakira ar fi fost jefuită. Hoții au pătruns în apartamentul ei, după ce Shakira a postat o fotografie cu ea

Potrivit prezentatorului Orlando Segura pe Instagram, Isabella ar fi fost jefuită în apartamentul ei din Miami, la doar câteva ore după ce Shakira a postat pe Instagram o fotografie cu ea în timpul unei expoziții cu operele de artă ale fetei, potrivit univision.com.

"Un idiot a furat cele mai iubite bunuri ale surorii mele Isabella. I-au furat iPad-ul, care este o piesă cheie a operelor ei de artă, un telefon și 2 genți de mână", se arată pe pagina în care se cere ajutor pentru nepoata cântăreței.

"Una dintre gențile (dintre cele furate) era scumpă și în interiorul acestei genți se aflau lucruri scumpe", se detaliază.

A fost creată o pagină, GoFundMe, prin care se face apel la ajutor pentru Isabella Mebarak, nepoata Shakirei, după ce aceasta ar fi fost jefuită: "Vă rog să donați tot ce puteți pentru a o ajuta pe sora mea să primească un nou iPad pentru a-și putea continua munca", ar cere Tarik Mebarak.

Nu se cunosc alte detalii despre presupusul furt. De remarcat că printre donațiile care apar pe GoFundMe se află o donație de 100 de dolari pe numele lui Antonio Mebarak. Nu este clar dacă este vorba de 'Tonino', fratele inseparabil al Shakirei.

Până joi dimineață, 25 mai, se strânseseră 698 de dolari din obiectivul de 1.250 de dolari. Furtul ar fi fost comis sâmbătă, pe 20 mai. Pagina GoFundMe pentru a o ajuta pe nepoata lui Shakira a fost creată marți, 23 mai. Cântăreața nu a comentat presupusul incident.

Citește și: Shakira îl “roagă” pe Tom Cruise să nu mai cocheteze cu ea. Cei doi s-au întâlnit la campionatul de Formula 1 de la Miami

Cine este Isabella, nepoata lui Shakira?

Potrivit contului de Instagram al Isabellei Mebarak, tânăra este axată pe disciplinele vizuale.

Shakira a postat o fotografie cu ea vinerea trecută, pe 19 mai, în cadrul unei expoziții de pictură pe care tânăra a organizat-o la Miami. Pe site-ul Isabellei puteți vedea că lucrările sale variază între 10 dolari și 250 de dolari pentru un portret personalizat.

Se cunosc puține detalii despre relația dintre ea și Shakira. De asemenea, nu se știe cu care dintre cei opt frați ai cântăreței este rudă.

Citește și: Shakira și pilotul Lewis Hamilton au luat cina pe un iaht în Miami. Vedeta a purtat o rochie mov, scurtă

În articolul

Familia Shakirei ar fi fost jefuită în Miami. Membrii familiei fac apel la ajutor. Au fost furate lucruri de valoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x