Giovanna Antonelli a fost surpinsă în intimitatea casei sale, în timp ce își ține în brațe animalele de companie. Imaginea care a înduioșat inimile internauților

Publicat pe 17.04.2022 la 13:21 Actualizat pe 17.04.2022 la 14:05

Giovanna Antonelli a fost surprinsă în duminica Floriilor, în intimitatea casei sale, în timp ce se juca cu animalele sale de companie, doi căței extrem de drăguți. Imaginea a înduioșat inimile fanilor.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

Profimedia

Giovanna este cunoscută drept Jade, din Clona și nu mai este un secret pentru nimeni că a cucerit inimile oamenilor încă de la primele apariții. Ea este acum un star internațional și se bucură de recunoaștere oriunde se duce.

Ea este apreciată atât pentru talentul său și frumusețea sa, dar și pentru modul ei de a fi. Este o persoană familistă și iubește foarte mult animalele de companie.

Cum a fost fotografiată Giovanna Antonelli în intimitatea casei sale

Fanii din România s-au bucurat să vadă imagini cu ea în duminica Floriilor, în timp ce stă în brațe cu cei doi căței ai săi. Imaginea a înduioșat inimile admiratorilor, car au putut să o vadă într-un moment atât de frumos, în intimitatea locuinței sale.

Mai mult, Giovanna este total naturală, nu s-a machiat și este îmbrăcat în haine de casă, semn că se relaxează și ea în sânul familiei.

Veșnic tânără și plină de viață, Giovanna Antonelli se bucură să arate fanilor activitățile din viața personală și nu se sfiește de nimic. În urmă cu 20 de ani fost considerată una dintre cele mai sexi femei ale timpului și pare că nu vrea să se desprindă de eticheta care i-a adus glorie mulți ani la rând.

Citește și: Giovanna Antonelli s-a filmat pe masa cosmeticienei, în timpul tratamentelor faciale. La ce trucuri apelează pentru un ten impecabil

Mulți încă îi spun Jade, alții o văd doar ca pe femeia irezistibilă Giovanna Antonelli, cert este că a fost splendidă de la prima sa apariție pe micile ecrane, până în prezent. A bifat totdeauna apariții fără cusur și nu s-a lăsat intimidată de nimic care i-ar fi putut sta în cale.

Citește și: Giovanna Antonelli demonstrează că vârsta e doar un număr! Jade, din Clona dansează ca o adolescentă

În articolul

Giovanna Antonelli a fost surpinsă în intimitatea casei sale, în timp ce își ține în brațe animalele de companie. Imaginea care a înduioșat inimile internauților

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x