Giovanna Antonelli s-a filmat pe masa cosmeticienei, în timpul tratamentelor faciale. La ce trucuri apelează pentru un ten impecabil

Publicat pe 15.04.2022 la 16:20 Actualizat pe 15.04.2022 la 16:26

Giovanna Antonelli s-a filmat pe masa cosmeticienei în timp ce îi aplicat tratamentul pentru ten. Cum a fost surprinsă actrița.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

TV Happy

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la nivel internațional. Ea a ajuns cunoscută încă de la o vârstă fragedă, când făcea furori în rolul Jade, din seria Clona. În ca de atunci viitorul părea promițător pentru vedetă.

Deși anii au trecut, timpul a fost foarte blând cu frumoasă actriță, care pare că are parte de tot mai mult succes și îi înflorește pe zi ce trece cariera. Mai mult, trupul său arată ca al unei femei în floarea tinereții, nici nu ai spune că are 46 de ani, iar tenul său este întreținut cu atenție.

Cum a fost surprinsă Giovanna Antonelli pe masa cosmeticienei. La ce tratamente apelează pentru o piele impecabilă

Celebra vedetă face furori cu fiecare apariție a sa atât în mediul online, pe marile ecrane, cât și la evenimente. Nu e niciun secret pentru nimeni că actrița este o prezență strălucitoare și muncește din greu pentru a arăta impecabil, investind timp și bani.

Ei bine, Giovanna Antonelli nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului și fanii nu o bănuiesc că ar fi aplecat la intervenții estetice și asta pentru că arată la fel și nu este diferență între prima sa apariție pe micile ecrane și aparițiile din prezent.

În schimb, acesta apelează la tratamente pentru a-și menține sănătatea tenului, un lucru extrem de important pentru o femeie trecută de 40 de ani. Mulți ar putea crede că ea nici nu are nevoie de vreun tratament, însă a dezvăluit și altă dată că apelează la masaj facial, care o ajută să pună în mișcare mai mult sângele la nivel feței, folosește tratamente pentru hidratare, curățare și luminozitate.

Citește și: Giovanna Antonelli, în costum sport. Transformarea actriței Jade, din Clona, care făcea furori în costumele arăbești ca smaraldul

Actrița este una dintre cele mai iubite și cunoscute actrite de la nivel internațional. Cariera sa are un ecou mare și fiecare apariție din mediul online amintește de vremurile de glorie ale sale. Și în prezent ea are apariții magistrale și roluri importante în producție, lucru care dovedește atemporalitatea talentului său și evoluția prin care a trecut.

Citește și: Cum se antrenează Giovanna Antonelli pentru a rămâne în formă. Actrița are 46 de ani și un trup de invidiat

Giovanna este un sex simbol și o femeie care s-a impus cu multă forță în lumea cinematografiei încă de la primele sale apariții și continuă să facă furori. Tinerețea pare că îi zvâcnește prin vene și împrăștie bucurie cu fiecare ocazie!

În articolul

Giovanna Antonelli s-a filmat pe masa cosmeticienei, în timpul tratamentelor faciale. La ce trucuri apelează pentru un ten impecabil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x