Giovanna Antonelli a recreat dansul lui Jade, din Clona, la două decenii distanță. Imagini cu Jade și actrița atunci și acum

Publicat pe 29.10.2021 la 20:43 Actualizat pe 29.10.2021 la 20:59

Pe Giovanna Antonelli o știm din serialul Clona în care a interpretat personajul Jade. Atunci era doar o tânără actriță la început de drum, care a muncit foarte mult pentru a obține un rol atât de greu. A petrecut ore întregi în sala de dans pentru a învăța mișcările care au consacrat-o în ani.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

TV Happy

Acum, la aproape două decenii distanță, Giovanna Antonelli recreează dansul personajului său, Jade. Imaginile au făcut înconjurul internetului și fanii au putut vedea cum la 45 de ani actrița încă reușește să execute mișcările ce au cucerit o lume întreagă.

În trecut, impresiona cu trupul său extrem de frumos și bine conturat, iar aprițiile sale în costume arăbești tăiau răsuflarea, iar în prezent nu s-a schimbat deloc. Aceasta are un trup sculptat și își pune atuurile în evidență ori de câte ori are ocazia cu ținute speciale.

Giovanna Antonelli dansează din nou ca Jade, din Clona. Imaginile au făcut senzație pe internet

Fără doar și poate Giovanna Antonelli va rămâne întipărită în memoria colectivă drept o actriță care a marcat istoria telenovelelor atât cu povestea greu de uitat a musulmancei, cât și pentru talentul său remarcabil în a transmite emoție.

Giovanna Antonelli de îmbrăcat un costum alb, iar în videoclip se vede trupul ei impecabil și în paralel imagini din telenovela în care a jucat atât de multă vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nici nu ai spune că timpul a trecut peste actriță, iar ea devine din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece.

Recrearea momentului a fost una dintre postările care au ajuns într-un timp record la mii și mii de aprecieri și numeroase comentarii ale oamenilor de pe tot mapamondu, care au urmărit povestea lui Jadede cu sufletul la gură și își doreau să o mai vadă pe actriță în asemenea ipostază.

Giovanna Antonelli este mama unui băiețel superb

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului „Jade” din telenovela „Clona”.

Citește și: Giovanna Antonelli, o adevărată "Lady in red"! Cum arată la 45 de ani într-o rochie roșie cu crăpătură adâncă pe picior

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 45 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Giovanna Antoneli este și o mămică împlinită. Actrița are un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio, iar din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira are 2două fete gemene, Antonia și Sophia. De-a lungul timpului, Giovanna a făcu eforturi mari pentru a interpreta roluri în producții care i-au adus succesul. De exemplu, ca să intre cât mai bine în pielea personajului Jade, Giovanna s-a antrenat timp de 7 ore pe zi, luând lecții de dans oriental.

În articolul

Giovanna Antonelli a recreat dansul din Clona la două decenii distanță. Imagini cu Jade și actrița atunci și acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x