Giovanna Antonelli, filmată în așternuturi albe și camașă de noapte. Ipostaza în care rar a fost văzută Jade, actrița din Clona

Publicat pe 27.09.2021 la 18:51 Actualizat pe 27.09.2021 la 19:36

Pe Giovanna Antonelli o știm din telenovela Clona, acolo unde a jucat rolul frumoasei Jade, care impresiona în costumele arabești. În prezent, este femeie în adevăratul sens al cuvântului și impresionează cu un trup și o senzualitate cum puține femei au.

Actriţa în vârstă de 45 de ani atrage atenția cu frumuseţea ei, dar și forma fizică de invidiat. Aceasta are un corp sculptat, exact așa cum îl știu urmitorii serialului. Aceasta s-a schimbat foarte puțin și pare să fi rămas la fel de tânără și plină de energie.

Jade a lăsat la o parte inhibițiile și s-a filmat în intimitatea dormitorului, acolo unde fanii au putut să o vadă în toată splendaorea.

Jade, filmată în așternuturi și furou

Printre așternuturi albe și acoperită cu un furou dantelat, actrița Giovanna Antonelli impresionează cu energia sa feminină și a arătat tuturor cât de bine se întreține. Aceasta nu a fost văzută prea des într-o astfel de ipostază, fapt care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat.

Jade atrage atenția cu lejeritatea sa, dar și cu felul său îndrăzneț de a se expune. După ce a demonstrat că este o adevărată "Lady in red", Giovanna Antonelli s-a lăsat filmată chiar în așternuturi.

În ciuda faptului că timpul a trecut, actriţa arată incredibil, iar ultima postare demonstrează că vârsta e doar un număr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine era Jade, în telenovela Clona

Una dintre cele mai îndrăgite telenovele difuzate la noi a fost, fără îndoială, "Clona". Povestea de dragoste dintre o femeie musulmană, care îşi reneagă tradiţiile şi religia, și un brazilian a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni.

Pentru cei care nu știu, Jade este o tânăra musulmancă crescută în Occident obligată să se supuna regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei. Telenovela a fascinat milioane de telespectatori și a fost difuzată în peste 38 de tari si refăcută în Spania și Mexic, popularitate care a propulsat-o pe Giovanna Antonelli în topul celor mai apreciate și cunoscute actrițe din Brazilia.

Acest rol avea să-i aducă celebritatea Giovannei Antonelli, actrița care i-a dat viață personajului Jade. Prin ea, am admirat şi am criticat cultura musulmană şi am luat parte la evoluţia medicinei, care, în film, a creat o fiinţă umană, după modelul oii "Dolly". Toate la un loc au făcut din "Clona" o telenovelă care a cucerit publicul!

În articolul

Giovanna Antonelli, filmată în așternuturi albe și camașă de noapte. Ipostaza în care rar a fost văzută Jade, actrița din Clona

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x