Giovanna Antonelli surprinde cu o apariție într-o bluză cu transparență. Jade din Clona a revenit în forță pe rețelele de socializare

Publicat pe 28.09.2022 la 21:31 Actualizat pe 28.09.2022 la 21:36

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului Jade din telenovela „Clona”. Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 45 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și nu se teme să îmbrace haine cu transparență.

Giovanna Antonelli

TV Happy

Ea este o actriță foarte bine văzută în lumea filmului și încă este cotată de producătorii mari. De-a lungul timpului, Giovanna a făcut eforturi mari pentru a interpreta roluri în producții care i-au adus succesul. De exemplu, ca să intre cât mai bine în pielea personajului Jade, Giovanna s-a antrenat timp de 7 ore pe zi, luând lecții de dans oriental.

Giovanna Antonelli surprinde cu apariția pe rețelele de socializare

Chiar dacă timpul a trecut, actrița arăta în continuare incredibil de bine și își permite să-și arate trupul în toată splendoarea, în ținute care oa vantajeaă perfect! Acest lucru poate fi văzut de oamenii de peste tot în postările sale de pe social media, acolo unde face un adevărat spectacol, dar și pe marile ecrane acolo unde încă apare.

De când a apărut pe micile ecrane în telenovela celebră Jade ea a făcut furori cu trupul de invidiat, împodobit la propriu de costume arabești ca smaraldul, ce îi veneau la perfecțiune. Ei bine, timpul nu și-a pus amprenta, iar asta este meritul muncii sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Büşra Develi din serialul “Dacă un bărbat iubește...”. Află detalii despre actrița ta preferată

Giovanna Antonelli este și o mămică împlinită. Actrița are un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio, iar din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira are două fete gemene, Antonia și Sophia.

Actrița este una dintre cele mai iubite și cunoscute actrite de la nivel internațional. Cariera sa are un ecou mare și fiecare apariție din mediul online amintește de vremurile de glorie ale sale. Și în prezent ea are apariții magistrale și roluri importante în producție, lucru care dovedește atemporalitatea talentului său și evoluția prin care a trecut.

În articolul

Giovanna Antonelli surprinde cu o apariție într-o bluză cu transparență. Jade din Clona a revenit în forță pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x