İbrahim Çelikkol a participat la Festivalul de Film de la Veneția. Fanii au fost nerăbdători să-l întâlnească

Publicat pe 09.09.2024 la 15:03 Actualizat pe 09.09.2024 la 15:31

İbrahim Çelikkol s-a fotografiat cu fanii la Festivalul de Film de la Veneția. Aceștia au fost încântați să primească autografe.

actori pe platourile de filmare

İbrahim Çelikkol a participat la Festivalul de Film de la Veneția

Profimedia Images

İbrahim Çelikkol este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Recent, a participat la Festivalul de film de la Veneția, acolo unde a primit un premiu important.

İbrahim Çelikkol a participat la Festivalul de Film de la Veneția

A câștigat premiul pentru “Cel mai bun actor internațional”, însă faima sa era deja recunoscută pretutindeni. Cu toate acestea, această distincție a venit să clarifice iubirea fanilor pentru acesta și faptul că a fost determinat să ofere cele mai bune proiecte pe micile ecrane. A pășit pe covorul roșu cu alte două premii câștigate înainte de ceremonie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe contul personal de instagram are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina sa. A publicat până acum peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momentele petrecute împreună cu partenera sa, dar și pașii pe care i-a făcut pe covorul roșu. A primit mii de comentarii din partea fanilor, însă asta nu este o noutate.

Citește și: İbrahim Çelikkol s-a reîntors din Italia cu un premiu important. Actorul își continuă planurile profesionale

“Cred că ești conștient de faptul că fanii te iubesc foarte mult.”, “La cât mai multe premii”, “Ce actor și bărbat bun ești”, “A fost o experiență de neuitat”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre cei care i-au apreciat câștigul și participarea de la Veneția a fost și faimoasa Demet Ozdemir cu care acesta a legat o relație frumoasă de prietenie.

Acesta a oferit fanilor autografe și a ținut să se fotografieze cu aceștia chiar la Veneția. Odată ce a urcat pe scenă și a putut să-și țină premiul în mâini, a oferit un discur în limba italiană.

“Dacă m-ați fi întrebat atunci când am început să joc că o să ajung aici, nu mi-aș fi imaginat. Am încercat mereu să ofer cea mai bună versiune a mea, asta m-a interesat. Asta s-a dezvoltat și s-a schimbat și m-a schimbat și pe mine. A fost un singur lucru care nu s-a schimbat, faptul că am rămas eu, în cel mai sincer mod. Ibrahim de la 17 ani a fost așa, Ibrahim din prezent e așa și așa va fi și Ibrahim din viitor. ”, a transmis acesta, arată seriesturkish.com.

Care sunt cele mai noi proiecte profesionale ale lui İbrahim Çelikkol

A făcut parte din proiectul Gaddar cu un personaj special. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya și Erdal Özyağcılar. Nu este pentru prima oară când demonstrează faptul că poate duce un proiect important până la capăt.

Citește și: İbrahim Çelikkol revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Ce faimoasă actriță va juca alături de el

Printre cele mai importante seriale ale sale se numără As the crow flies în 2022, dar și black and white love în 2017. Iffet în 2011 a fost unul dintre primele sale seriale, acolo unde a reușit să demonstreze faptul că este un actor valoros încă de la început.

A fost căsătorit cu Mire Mutlu în 2017, însă au divorțat în 2022. De atunci iubește din nou și îm prezent se simte tot mai fericit. Nu este pentru prima oară când primește un premiu valoros pentru cariera sa, însă este cel pe care l-a așteptat o bună perioadă de timp.

În articolul

İbrahim Çelikkol a participat la Festivalul de Film de la Veneția. Fanii au fost nerăbdători să-l întâlnească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x