Imagine rară cu cele două fete ale Giovannei Antonelli. Tinerele sunt domnișoare în adevăratul sens al cuvântului

Publicat pe 12.05.2022 la 10:30 Actualizat pe 12.05.2022 la 10:27

Giovanna Antonelli, cunoscută drept Jade, din telenovela Clona, este mama a trei copii minunați pe care nu îi expune prea des. Dacă băiatul său a mai fost văzut, cele două gemene au fost ținute departe de ochii publicului. Apariție rară alături de ele.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

Getty

Giovanna Antonelli a avut una vânt fantastic în carieră, iar viața de familie a venit mai apoi pentru actrița cunoscută la nivel internațional. Punctul de cotitură în cariera ei a fost invitația făcută de Carlos Manuel cu privire la rolul unei femei de moravuri ușoare, Capito, în seria "Legături de familie."

În 2001, după ce Leticia Spiller renunță la rolul propus, Giovanna, în mod neașteptat a primit o invitație la telenovela "Clona", care a fost prezentată în peste 30 de țări din întreaga lume, iar de atunci viața ei s-a schimbat.

Giovanna Antonelli, o mamă devotată și o femeie de succes. Cum arată fetele sale

După un avânt fulminant în carieră, acesta s-a ocupat cu dăruire de viața de familie. Actrița a dus pe lume trei copii, un băiat și două fete superbe alături de care petrece foarte mult timp, dar pe care nu le afișează aproape deloc.

Deși le protejează de lumina reflectoarelor, pentru un videoclip publicitar, Giovanna Antonelli a ales să le expună pe micuțele sale, care au devenit între timp adolescente în toată firea. Doar una dintre ele seamănă cu ea leit, cealaltă având mai mult trăsăturile tatălui său, chiar dacă sunt gemene. Actrița are și un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în afara platourilor de filmare. Cum arată fiul lor adolescent, Pietro Antonelli Benicio

Apariția rară i-a surprins pe fani, care și-au dorit din tot sufletul să le vadă pe acestea și nu ezitat să își expună reacțiile.

Cele trei se relaxează în piscină și la un resort de lux. Din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira le are pe cele două gemene Antonia și Sophia.

Citește și: Giovanna Antonelli, într-un costum roșu transparent care îi lasă la vedere trupul. Cum arată vedeta din “Clona” la 45 de ani

Imaginile postate de actriță au făcut vâlvă între admiratorii săi care s-au grăbit să-i transmită cele mai frumoase gânduri.

În articolul

Imagine rară cu cele două fete ale Giovannei Antonelli. Tinerele sunt domnișoare în adevăratul sens al cuvântului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x