Imagini cu Oana Moșneagu din perioada în care a fost model. Cum arăta la 17 ani și ce pictoriale făcea

Publicat pe 13.04.2022 la 21:13 Actualizat pe 13.04.2022 la 21:23

Oana Moșneagu a publicat pe pagina sa personală de Instagram o imagine din perioada în care era model. Un fan i-a amintit de această imagine și ea a avut o reacție savuroasă.

Actrița din serialul Adela și-a surprins comunitatea cu o imagine în care avea în jur de 17 ani. Oana Moșneagu era și pe atunci model, căci ea și-a început cariera foarte devreme în lumea fashion-ului.

Imaginea a fost făcută publică de către un fan, iar actrița a mărturisit că nici nu mai avea acea imagine și surprinderea a fost cu atât mai mare să vadă că un admirator de-al său a găsit o poză atât de veche și demult uitată de ea.

Cum arăta Oana Moșneagu la 17 ani, când poza pentru branduri celebre

Actrița a distribuit pe pagina sa oficială imaginea în care a fost etichetată de către admiratori și a făcut foarte bine, căci mulți fani au fost încântați și cu totul uluiți de apariția sa. Oana Moșneagu era îmbrăcată extrem de elegant și avea părul aranjat extrem de diferit față de cum poartă acum vedeta.

Mai mult, prietenii din mediul virtual au putut aprecia calitățile de model ale actriței lor preferate, expresivitatea și poziția perfectă a corpului în imagini.

Citește și: Oana Moșneagu s-a lăsat fotografiată în intimitatea băii sale. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o pe îndrăgita actriță

Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria.Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Oana se prezintă mereu în fața publicului aranjată de stiliști și pregătită pentru a avea un look incredibil. Actrița apelează la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a afișa o imagine fabuloasă, iar fanii s-au bucurat să o vadă și în pictorialele din timpul carierei sale de model.

Citește și: Oana Moșneagu a dezvăluit cum se raportează la relația de prietenie dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman: “Ei încă vorbesc și se văd”

Visul ei cel mare a fost să devină actriță, însă până să-și trăiască pasiunea ea a trecut prin mai multe etape ale vieții. Pe ea au iubit-o camerele de filmat încă de când a făcut primii pași pe drumul maturității, ea a fost model o perioadă lungă de timp și prin intermediul meseriei sale a călătorit în multe țări din lume.

În articolul

Imagini cu Oana Moșneagu din perioada în care a fost model. Cum arăta la 17 ani și ce pictoriale făcea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x