Oana Moșneagu a dezvăluit cum se raportează la relația de prietenie dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman: “Ei încă vorbesc și se văd”

Publicat pe 08.04.2022 la 15:17 Actualizat pe 08.04.2022 la 16:16

Oana Moșneagu a primit mai multe întrebări din partea fanilor printre care unele au fost legate de relația din prezent dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Oana Moșneagu a vorbit despre cum vedea ea legătură apropiată dintre ei.

Oana Mosneagu, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Oana Moșneagu răspunde ferm la întrebările fanilor: "Nu mă deranjează"

Ei bine, fanii nu au putut trece cu vedere peste faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt la fel de apropiați ca în trecut, când formau un cuplul, motiv pentru care au vrut să afle cum se raportează Oana Moșneagu, actuala iubită a actorului. “Te supără faptul că Vlad și Criss petrec timp împreună cam la fel de mult am trecut?” postările de pe Insta”, a fost întrebată Oana Moșneagu de către un fan.

Legat de această situație, Oana Moșneagu a fost fermă: “Dacă n-am primit întrebări despre cum mă simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd... Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta și părerea mea e că ... Nu mă deranjează absolut deloc pentru că, fraților, ei sunt colegi, sunt foarte des la filmări, sunt prieteni cel mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a spus Oana.

Citește și: Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

La fel au răspuns și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în trecut, când au primit aceeași întrebare. Ba mai mult, au spus că dacă ar fi vreodată posibilitatea să joace rolul unui cuplu, cei doi și-ar respecta meseria.

Mai mult, într-un interviu pentru revista Viva, Oana a mai spus: “Criss privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a spus Oana Moșneagu pentru Viva.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Oana Moșneagu. Ea a lucrat ca model înainte de a fi actrița

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal.

În articolul

Oana Moșneagu a dezvăluit cum se raportează la relația de prietenie dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman: “Ei încă vorbesc și se văd”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x