Împreună pe micul ecran, dar și în realitate! Ce spune Vlad despre Criss. Din 13 martie, îi poți urmări în primul iSerial românesc, la Happy Channel

Publicat pe 02.03.2017 la 15:33 Actualizat pe 02.03.2017 la 16:05

Incepand din 13 martie, cei doi vor putea fi urmariti in primul iSerial romanesc, care se va difuza la Happy Channel.

Cristina Ciobănașu (Criss) și Vlad Gherman, pe care îi veți putea vedea din 13 martie, la Happy Channel, în primul iSerial românesc "Când mama nu-i acasă", se pot mândri cu o relație după care mulți tânjesc. Fac echipă pe platourile de filmare, dar și în viața de zi cu zi.

S-au cunoscut în urmă cu șase ani pe platourile de filmare și de atunci au rămas împreună. Criss și Vlad continuă să-și trăiască frumoasa poveste de iubire și în același timp să facă echipă și pe plan profesional.

"Pentru mine, Criss este jumătatea adevarată! Și spun asta pentru că am mai avut relații până acum, dar niciuna nu a fost așa, iar eu de când mă știu, am fost și sunt un familist convins! Criss a apărut în viața mea atunci când aveam cel mai mult nevoie de ea.", a povestit Vlad pe weare1.ro .

Cei doi formează trupa One și sunt colegi și pe platourile de filmare. Începând din 13 martie, ei vor putea fi urmăriți în primul iSerial realizat în România, "Când mama nu-i acasă", la Happy Channel.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune.

iSerialul de la Happy Channel este un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade: TV, Online și Social Media.

Așadar, pe 13 martie, la Happy Channel, va avea premiera cel mai așteptat produs de ficțiune al primăverii, iSerialul “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei și în regia lui Radu Grigore.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Împreună pe micul ecran, dar și în realitate! Ce spune Vlad despre Criss. Din 13 martie, îi poți urmări în primul iSerial românesc, la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x