Ipostaza în care au fost surprinși Dilan Cicek Deniz și Taro Emir Tekin din serialul Golden Boy. Toți au crezut că formează un cuplu

Publicat pe 27.08.2024 la 08:37 Actualizat pe 27.08.2024 la 12:24

Actorii Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin, care sunt îndrăgostiți și formează un cuplu de mai multă vreme au fost fotografiați de prietenul lui Rafael, Taro Emir Tekin.

Taro Emir Tekin și Dilan Cicek Deniz

Taro Emir Tekin, actorul care a jucat în Golden Boy este foarte bun prieten cu actorul Rafael Cemo Çetin care joacă în același serial..

Ei, împreună cu iubita lui Rafael, frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz, care a jucat în “Legea familiei” și “Flăcările destinului”, au petrecut câteva zile de vacanță în Grecia.

Ipostaza surprinzătoare în care Taro Emir Tekin s-a fotografiat alături de Dilan Çiçek Deniz

Pentru că Taro Emir Tekin este pasionat de fotografie, el i-a fotografiat pe Dilan și Rafael, unul dintre cele mai iubite cupluri de actori din seriale turcești. Ei au cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume cu talentul lor actoricesc și munca pe care o depun pentru a-și face rolurile.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin se bucură de o vacanță constantă. Cei doi se află în Bodrum, Turcia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Taro Emir Tekin a postat pe contul lui de Instagram, unde este foarte activ, mai multe imagini cu prietenii lui, celebrul cuplu. După ce le-au făcut câteva poze împreună, Taro a vrut și el să se fotografieze alături de frumoasa Dilan.

După ce a terminat filmările pentru serialul “Kingfisher”, Taro Emir Tekin a decis să bucure de o vacanță în Grecia.

Cu toate acestea, ipostaza în care apare alături de iubita lui Rafael i-a făcut pe fani să sepeculeze că între ei ar putea fi ceva mai mult.

Taro Emir Tekin apare în poză îmbrățișând-o pe Dilan Çiçek Deniz și fiind foarte apropiați, dar la descrierea postării, în care apare și poza cu Rafael și Dilan, Taro a scris scurt “Prietenii mei”.

Prin urmare, este clar că Taro și Dilan sunt doar prieteni buni și actorul le respectă relație lui Rafael și Dilan care formează un cuplu fericit.

În Grecia, pe lângă faptul că au avut parte de o vacanță pe cinste, Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin au sărbătorit și ziua de naștere a lui Rafael, momentul perfect în care Dilan și-a declarat toată dragostea pe care i-o poartă iubitului ei.

Rafael a împlinit 32 ani și e mai fericit ca oricând datorită relației frumoase pe care o are cu iubita lui Dilan.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Çetin și-au declarat iubirea. Au publicat mai multe fotografii din Grecia pe rețelele sociale

Înainte de vacanța din Grecia, Dilan și Rafel s-au bucurat de alte destinații superbe de relaxare. După ce s-au plimbat și au vizitat Italia, atât pentru proiecte profesionale cât și personale, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de soare în Bodrum, Turcia.

Deși inițial au vrut să rămână discreți în ceea ce privește viața lor personală, iată că acum nu se mai ascund și își trăiesc povestea de dragoste în văzul tuturor. Dilan și Rafael au publicat mai multe serii de fotografii pe conturile personale și le arată tuturor că relația pe care au format-o nu mai poate fi distrusă.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz recunoaște că formează un cuplu cu Rafael Cemo Cetin. “Totul este bine”

În articolul

Ipostaza în care au fost surprinși Dilan Cicek Deniz și Taro Emir Tekin din serialul Golden Boy. Toți au crezut că formează un cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x