Ipostaza neașteptată în care fanii nu au văzut-o niciodată pe actrița Yagmur Tanrisevsin din serialul "Inimă rănită". Cum a apărut

Publicat pe 04.10.2024 la 11:06 Actualizat pe 04.10.2024 la 11:44

Frumoasa actriță Yağmur Tanrısevsin a atras atenția cu noua ei apariție, iar fanilor le-a fost greu să o recunoască.

Yagmur Tanrisevsin

Happy Channel

Actrița Yağmur Tanrısevsin, din serialul turcesc foarte îndrăgit de telespectatori “Inimă rănită”, i-a luat prin surprindere pe fani atunci când le-a arătat care e noul ei rol.

Yağmur o va interpret ape Marie Antoinette și s-a costumat corespunzător pentru personajul ei. Noul său look, cu care a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, i-a surprins pe fani pentru că actrița arată de nerecunoscut.

Cum a apărut pe Instagram actrița Yağmur Tanrısevsin

Recent, frumoasa actriță din serialul “Inimă rănită” a interpretat de curând rolul unei alte blonde celebre, și anume Marilyn Monroe. De această dată, Yağmur a interpretat-o pe Regina Franței Marie Antoinette.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin este fana echipei naționale de fotbal. Vedeta a participat la fiecare meci al Turciei

Yağmur Tanrısevsin este o actriță extrem de talentată și mai mulși regizori și producători i-au observat abilitățile și și-au dorit să lucreze cu ea. Frumoasa actriță a reușit să impresioneze mereu cu atitudinea ei și talentul debordant, fiind mereu foarte atentă la detalii atunci când interpretează un nou personaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița din “Inimă rănită” știe cum să se pună transpună rapid în pielea personajelor pe care le interpretează și este o persoană autodidactă, foarte conștincioasă în privința rolurilor pe care le primește.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin continuă să aibă succes în serialul “Inimă rănită”. Producția este difuzată în tot mai multe țări

Pentru a se transforma în celebra Marie Antoinette, Yağmur Tanrısevsin a trecut prin numeroase schimbări, de la machiaj, la coafură, peruci și o rochie impresionantă. În noile fotografii de pe contul ei de Instagram, unde are peste 3.5 milioane de urmăritori, actrița a primit peste 43.000 de aprecieri pentru look-ul incredibil.

Extrem de mândră de performanța ei, frumoasa actriță s-a transformat complet când a pășit pe platourile de filmare. Fanii au complimentat-o în secțiunea de comentarii pe Yağmur Tanrısevsin pentru look-ul ei impunător și pentru faptul că a reușit să primească un asemenea rol de mare anvergură și importanță.

Motivul pentru care a interpretat-o pe Marie Antoinette a fost că a făcut reclamă la un brand cu care lucrează și a trebuit să se costumeze.

Pe lângă calitățile ei actoricești, actrița a primit anul acesta și titlul de ambassador al echipei naționale de fotbal în timpul campionatului Euro 2024.

“Am fost în Germania pentru a sprijini echipa națională. O să fiu din nou pe drumuri pentru ultimul meci cu Cehia. Cred că o să fie totul bine.”, a declarat vedeta pe data de 26 aprilie.

Turcia a fost calificată în optimi după scorul cu Cehia. Astfel, ideea actriței a rămas doar un vis urât.

Potrivit informațiilor oferite de Nazif Şahin Karpuz, se pare că actrița a fost văzută de către jurnaliști în Karaköy. Aceasta a devenit ambasadoare a echipei naționale de fotbal, astfel că a fost alături de jucători la orice pas. Vedeta spune că în prezent nu s-a putut bucura de vacanță pentru că a muncit într-un ritm foarte alert.

“Nu o să pot să-mi iau o vacanță anul ăsta pentru că m-am implicat în mai multe proiecte și o să fie o vară foarte aglomerată. Nu mă plâng pentru că îmi place foarte mult să lucrez.”, a mai spus actrița, arată haberturk.com. Pe lângă proiectele pe care le desfășoară pe micile ecrane, vedeta a semnat recent un contract cu o renumită companie de produse pentru îngrijire orală.

Această afacere i-a adus în buzunar nu mai puțin de 5 milioane de lire turcești. Nu este pentru prima oară când vedeta se bucură de un contract atât de ofertant.

Apreciată și pentru frumusețea ei, Yağmur Tanrısevsin a ajuns să aibă milioane de fani în întreaga lume.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol, parteneri în cel mai nou proiect profesional. Vor juca într-un film turcesc

În articolul

Ipostaza neașteptată în care fanii nu au văzut-o niciodată pe actrița Yagmur Tanrisevsin din serialul "Inimă rănită". Cum a apărut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x