Irina Baeva i-a dedicat lui Gabriel Soto un mesaj emoționant în mediul online. Actorul apare ca protagonist într-o nouă telenovelă

Publicat pe 11.10.2022 la 10:26 Actualizat pe 11.10.2022 la 11:12

Irina Baeva i-a dedicat lui Gabriel Soto un mesaj emoționant în mediul online. Actorul apare ca protagonist într-o nouă telenovelă.

Irina Baeva poartă o rochie albă fără mâneci și îl sărută pe Gabriel Soto

Irina Baeva și Gabriel Soto în Mexic. 16 iunie 2022

Profimedia Images

După ce cuplul Irina Baeva și Gabriel Soto a încetat să mai posteze fotografii romantice în mediul online, toată lumea a presupus că cei doi s-au despărțit. În realitate, lucrurile au stat cu totul altfel, asta pentru că piedicile în calea fericirii lor supreme au fost destule. Nunta pe care îndrăgostiții au planificat-o s-a amânat de mai multe ori din cauza pandemiei și a războiului.

Irina Baeva i-a dedicat lui Gabriel Soto un mesaj emoționant în mediul online

În ciuda dezmințirii celor doi în legătură cu despărțirea, zvonurile au continuat. Cu toate acestea, ultima fotografie postată de Gabriel Soto vine să confirme faptul că trăiește în continuare o poveste de iubire alături de Irina Baeva. Frumoasa rusoiacă i-a dedicat câteva cuvinte emoționante iubitului său, iar fanii s-au asigurat astfel de adevăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul urmează să joace într-o nouă telenovelă ca protagonist, iar imaginea pe care a postat-o pe contul personal de Instagram a venit ca o asigurare a faptului că relația cu Irina Baeva continuă nestingherită. “Mi camino es amarte” vine să-i demonstreze în continuare calitățile unuia dintre cei mai îndrăgiți actori.

“Wow, iubirea mea! Sunt așa mândră de tine. Abia aștept să văd premiera!”, a scris Irina Baeva ca răspuns la postarea făcută de Gabriel Soto. Peste 300 de aprecieri a primit actrița ca urmare a cuvintelor scrise pe internet. Astfel, cei peste 4 milioane de fani de pe contul personal de Instagram ai lui Gabriel Soto au putut vedea care este de fapt situația reală între cei doi. Atât Baeva cât și Soto au repetat că nu sunt în mijlocul unei crize, ci doar se află în proiecte profesionale diferite la momentul actual.

Citește și: Thalía și-a sărbătorit fiica cu un mesaj emoționant. Sabrina Sakaë a împlinit 15 ani

Dacă actorul filmează pentru noul său rol, partenera sa călătorește și se ocupă de campaniile pe care le promovează pe contul său personal. Primele zvonurile legate de separare au apărut în luna septembrie, iar printre personele implicate s-au aflat și fostele partenere ale lui Gabriel Soto.

Ce au spus zvonurile despre despărțirea dintre Gabriel Soto și Irina Baeva

Într-un talk-show local, “Chisme no like”, s-a zvonit faptul că Irina Baeva i-a fost infidelă lui Gabriel Soto într-o călătorie la New York. S-a spus atunci că frumoasa rusoaică ar fi avut legături cu un star de la Hollywood, Britt George. Alte păreri veneau să arate faptul că partenera actorului este geloasă pe întâlnirea dintre acesta cu fosta sa iubită, Martha Julia, pe platourile de filmare ale producției “La madrastra”. Gabriel Soto și Irina Baeva susțin că sunt în continuare împreună și planurile de nuntă rămân în picioare. Cei doi vor ajunge în fața altarului în 2023.

Citește și: Fiona Palomo și-a dezvăluit talentul. Cum îi menține vie amintirea tatălui său, regretatul Eduardo Palomo

“S-au speculat multe lucruri, însă adevărul e că eu filmez în fiecare zi iar Irina călătorește. A fost să-și viziteze familia în Rusia, a fost la New York, acum merge în Qatar. Amândoi am fost implicați în activități profesionale diferite și de aceea au fost foarte multe versiuni și speculații.”, a transmis Gabriel Soto pentru Televisa Espectaculos, potrivit Univision.com. Cât despre Irina Baeva, aceasta spune că nu înțelege motivul pentru care se crede în continuare că este vorba despre o despărțire.

“Nu este adevărat, noi mereu v-am spus adevărul, nu înțeleg de ce lumea nu crede. Totul este în ordine, Gabriel filmează foarte mult, își pregătește noul proiect, eu acum merg în Qatar. Adevărul e că nu ne-am putut împărtăși prea multe lucruri din plan profesional, dar totul este bine.”, a declarat și Irina Baeva pentru Despierta America.

În articolul

Irina Baeva i-a dedicat lui Gabriel Soto un mesaj emoționant în mediul online. Actorul apare ca protagonist într-o nouă telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x