Irina Baeva nu părăsește proiectul Aventurera. Vedeta nu se lasă distrusă, în ciuda criticilor

Publicat pe 12.07.2024 la 13:32 Actualizat pe 12.07.2024 la 13:57

Irina Baeva continuă cu proiectul Aventurera în ciuda zvonurilor care arătau că urmează să renunțe. Actrița a oferit declarații neașteptate.

actriță în fața camerei

Irina Baeva spune adevărul despre viitorul său ca noua Aventurera

Profimedia Images

După o perioadă îndelungată plină de speculații, Irina Baeva a ținut să vorbească despre participarea sa în cadrul operei de teatru Aventurera. În plus, a ținut să facă față criticilor pe care le-a primit imediat după ce a preluat rolul Elena Tejero.

Irina Baeva nu părăsește proiectul Aventurera

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. În ciuda relației sale controversate cu Gabriel Soto, vedeta rămâne rezervată în ceea ce privește planurile sale personale. De asemenea, încă de când au apărut zvonurile legate de plecare sa din Aventurera, aceasta nu a oferit nicio declarație. A dezvăluit că în ciuda criticilor, nu există pentru ea însăși un alt rival mai slab decât propria persoană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pentru mine, cel mai mare rival, mai presus de critici și oamenii care pot să iasă să-și spună părerea, sunt eu în oglindă. În fiecare zi încerc să fac ceva și să mă îmbunătățesc pentru a fi o persoană mai bună, actriță, dansatoare, cântăreață și Elena Tejero pentru a oferi cel mai bun spectacol.”, a dezvăluit într-un interviu oferit pe 11 iulie. A punctat că în ciuda situației dificile, ca orice mexican ce se respectă, nu se dă bătută.

Citește și: Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

“Nu, niciodată nu m-am gândit, așa cum v-am spus. Ca mexicanii puternici și eu ca rusoaică-mexicană nu mă dau bătută. Există o frază care pentru mine înseamnă mult. Nu poți să învingi pe cineva care nu se dă bătut niciodată. Eu nu mă dau bătută, mereu o să dau tot ce este mai bun din mine.”, a completat interviu vedeta din Rusia. Spune că nu acordă atenție oamenilor care o critică sau îi adresează vorbe urâte.

În final, Irina Baeva a punctat că se simte fericită și recunoscătoare cu răspunsul pe care oamenii l-au oferit în cazul Aventurera în ultimele zile, rezultând faptul că Juan Osorio nu a luat în considerare opinia publicului.

Juan Osorio își arată încrederea în Irina Baeva ca noua Aventurera

Pe lângă toate criticile pe care le-au primit în mediul online, se pare totuși că Juan Osorio îi acordă votul de încredere actriței Irina Baeva.

Citește și: Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener. Aceasta este istoria de iubire

“Eu am luat o decizie în ceea ce privește criticile, dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost să văd cât de uniți sunt oamenii din această distribuție. Vreau să vă spun tuturor că sunt mândru și pentru că e toată lumea aici vreau să spun că suntem toți uniți și că barca nu se scufundă în frunte cu Irina. Irina a avut puterea de a înfrunta criticile, atacurile, dar niciodată n-am văzut-o să se îndoiască de dansul său, de munca sa.”, a punctat Juan Osorio. Acesta a menționat că a avut încredere deplină în Irina Baeva încă de la început și că colegii săi i-au fost alături pe tot parcursul reprezentațiilor.

“Pentru toți cei care credeau că această barcă se scufundă, avem o veste proastă. Nu se scufundă și plutește chiar cu cei mai buni luptători pe care îi avem.”, a spus acesta.

În articolul

Irina Baeva nu părăsește proiectul Aventurera. Vedeta nu se lasă distrusă, în ciuda criticilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x