Irina Baeva s-a reîntors în Rusia, alături de familie. Vedeta a publicat mai multe imagini și filmulețe cu cei dragi

Publicat pe 18.05.2023 la 11:44 Actualizat pe 18.05.2023 la 12:18

Irina Baeva a revenit în țara natală după ce a demonstrat că nu s-a despărțit de actorul Gabriel Soto. Vedeta a publicat mai multe imagini și filmulețe în mediul online.

Irina Baeva poartă o salopetă verde închis și o șapcă deschisă la culoare

Irina Baeva surprinsă de jurnaliști în New York. 6 ianuarie 2023

Profimedia Images

Irina Baeva a decis să lase în urmă problemele din Mexic și să revină în țara natală pentru a-și încărca bateriile. Pe pagina personală de Instagram, actrița a distribuit un filmuleț emoționant în care arată cum a fost primită de familie pe aeroportul din Moscú.

Irina Baeva s-a reîntors în Rusia, alături de familie

În ciuda zvonurilor legate de separare, Irina Baeva a decis să plece în vacanță alături de familie. Actrița a călătorit înapoi în Rusia și a fost primită cu brațele deschise de către toți cei dragi. A fost așteptată în aeroport de mai multe persoane, printre acestea și mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Totul este pentru ei. Mai bine de 40 de ore de la plecare în mai puțin de o săptămână nu înseamnă nimic în comparație cu aceste momente. Sunt cea mai fericită!”, a scris Irina Baeva în dreptul filmulețului pe care l-a publicat recent. A primit peste 80 de mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali. De altfel, în cadrul Instastory aceasta și-a publicat și rutele pe care a fost nevoită să le parcurgă, la fel și escalele, dar și activitățile pe care le-a realizat alături de una dintre surori și nepoții săi.

Citește și: Geraldine Bazán a dansat cu fostul partener al frumoasei Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto. Fanii au recunoscut că formează o pereche potrivită

De cealaltă parte, Gabriel Soto și-a anunțat participarea ca și jurat în cadrul show-ului “Mi famoso y yo”, ce a avut premiera pe 19 martie în SUA. Nu a dorit să facă publice detalii din viața personală, însă a specificat că uneori jurnaliștii îi rănesc pe faimoși.

“Deja suntem obișnuiți, avem atâția ani în care ne-am obișnuit. Suntem figuri publice, îmi este clar, și oamenii se interesează de viețile noastre personale, dar suntem cu toții oameni și avem cu toții o parte pe care dorim s-o păstrăm în privat și nu trebuie depășită acea linie a respectului. Și de obicei lucrurile ajung într-un punct în care nu se poate face nimic, sunt informații false care pot să facă mai mult rău. Mereu am spus că familiile ajung să fie rănite, căsniciile să fie distruse, relațiile cu copiii și părinții, rănesc pentru că inventează.”, a declarat Gabriel Soto, potrivit eldiariony.com.

Irina Baeva a început filmările pentru telenovela Nadie como tú. Vedeta joacă un rol negativ

Filmările pentru noua telenovelă în care Irina Baeva joacă rolul de antagonistă au început în luna mai. Actorii au pășit pe platourile de filmare în Tultepec, un oraș din Mexic. Protagoniștii sunt Brandon Peniche și Karla Esquivel.

Citește și: Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023. Cei doi formează în continuare un cuplu

“Suntem deja aici în Tultepec cu multă emoție. Este o încărcătură de emoții, nervi, sunt multe speranțe strânse pentru ca totul să meargă bine.”, a declarat producătorul telenovelei. Irina Baeva a filmat deja primele scene. A fost alături de actorul mexican Iván Arana, cel care îl interpretează pe Ismael Casillas în telenovela de succes El señor de los cielos. Acesta joacă tot un rol negativ, alături de frumoasa rusoaică.

“Eu mereu am crezut în ceea ce Irina a demonstrat, o respect mult, munca sa e impecabilă.”, a transmis producătorul într-un interviu pentru peopleenespanol.com. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Eduardo Santamarina, Elizabeth Álvarez, Alejandra Barros, Diego Olivera, Paty Díaz, Evangelina Sosa și Ricardo Franco.

În articolul

Irina Baeva s-a reîntors în Rusia, alături de familie. Vedeta a publicat mai multe imagini și filmulețe cu cei dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x