Irina Baeva și Emmanuel Palomares urmează să lucreze din nou împreună. Cei doi au format un cuplu în trecut

Publicat pe 28.05.2024 la 12:12 Actualizat pe 28.05.2024 la 12:46

Cei doi actori s-au despărțit în 2016 și în prezent urmează să lucreze din nou împreună în cadrul proiectului Aventurera, acolo unde Irina Baeva joacă rolul principal. Atât partenera lui Gabriel Soto cât și Emmanuel Palomares și-au exprimat recunoștința pentru faptul că se vor revedea după multă vreme.

actori care stau pe scenă

Irina Baeva și Emmanuel Palomares urmează să lucreze din nou împreună

Getty Images

Irina Baeva și Emmanuel Palomares sunt împreună din nou. Înainte de a începe o relație cu Gabriel Soto, actrița de origine rusă a format un cuplu timp de doi ani cu artistul argentinian. După 8 ani cei doi se reîntâlnesc pe platourile de filmare ale operei de teatru Aventurera.

Irina Baeva și Emmanuel Palomares urmează să lucreze din nou împreună

Pe 27 mai 2024, producătorul Juan Osorio a făcut publică distribuția producției Aventurera, acolo unde Irina Baeva joacă rolul de protagonistă alături de Daniel Elbittar. Printre actori se află și Emmanuel Palomares, bărbatul cu care artista în vârstă de 31 de ani a format un cuplu între 2014 și 2016. Respectând fără doar și poate această întâlnire de ordin profesional, Irina Baeva a lăsat în clar care este relația sa din prezent cu fostul iubit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem foarte buni prieteni. Îl iubesc mult. M-a bucurat foarte mult să aflu că este aici. E o persoană în care am foarte multă încredere. E o persoană pe care o iubesc mult și îi doresc tot succesul din lume. Mă bucur mult că poate să facă parte din asta.”, a declarat actrița din Rusia, arată univision.com. Irina Baeva a ținut să clarifice și ideea că actualul său partener ar putea fi gelos pentru faptul că cei doi foști iubiți se vor reîntâlni pe platourile de filmare.

Citește și: Irina Baeva publică imagini emoționante alături de familie. Partenera lui Gabriel Soto a revenit în țara natală după o lungă perioadă

“Nu, nu aș avea de ce. Noi avem multă încredere. Îți spun același lucru și în cazul comentariilor ( ale fostei soții). Istoriile sunt încheiate, cartea este încheiată. Pagina a fost dată de acum multă vreme.”, a declarat actorul. La fel ca fosta sa parteneră, și Emmanuel Palomares s-a arătat entuziasmat de revedere.

“Sunt foarte entuziasmat să împart această istorie cu ea. Noi ne cunoaștem. Este o femeie disciplinată, dăruită și știu că-și va da sufletul să o interpreteze pe Elena, lucru care nu este tocmai ușor. Este o mare responsabilitate și mi se pare o alegere bună făcută de Juan. Atunci sunt foarte mulțumit să împart totul cu ea, cu cineva atât de profesionist.”, a declarat acesta în fața lui Edén Dorantes.

Ce spune Geraldine Bazan despre presupusa infidelitate a fostului soț

În ceea ce privește presupusa aventură a lui Gabriel Soto, fosta sa soție nu a dorit să ofere mai multe detalii decât ceea ce a menționat în trecut. Se spune că acesta ar fi avut o aventură cu Sara Corrales pe platourile de filmare Mi camino es amarte. În trecut, acela a înșelat-o pe Geraldine Bazan cu Irina Baeva.

Citește și: Gabriel Soto s-a fotografiat alături de Anitta în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024. Cum a reacționa partenera Irina Baeva

“Nu o să mai vorbesc despre această temă. Nu am de ce să mai comentez. Nu spun minciuni și am comentat pentru că a fost o anecdotă și n-o să mai vorbesc despre asta, a fost tot.”, a spus vedeta. Emmanuel Palomares a publicat un filmuleț din cadrul prezentării operei Aventurera la Los Angeles. Aceasta va avea premiera pe 20 iunie 2024. Irina Baeva a publicat recent imagini emoționante din Rusia, momente în care s-a reîntâlnit cu familia sa. Nunta cu Gabriel Soto a fost amânată de mai multe ori.

În articolul

Irina Baeva și Emmanuel Palomares urmează să lucreze din nou împreună. Cei doi au format un cuplu în trecut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x