Irina Baeva și Gabriel Soto au petrecut un weekend în Los Angeles. Evenimentul care i-a adus alături de prieteni

Publicat pe 05.04.2023 la 13:47 Actualizat pe 05.04.2023 la 14:23

Irina Baeva și Gabriel Soto au petrecut un weekend în Los Angeles. Evenimentul care i-a adus alături de prieteni și cum au arătat cele mai importante momente.

Irina Baeva poartă o rochie roz pal și stă lângă Gabriel Soto care poartă un costum închis la culoare

Irina Baeva și Gabriel Soto au petrecut un weekend în Los Angeles

Profimedia Images

Cu toate că formează încă unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea telenovelelor, Irina Baeva și Gabriel Soto au avut parte de cele mai suspicioase luni din viața lor. Au decis să se căsătorească, dar evenimente diverse i-au făcut să-și anuleze planurile mult visate. În cele din urmă au decis să-și păstreze relația pentru sine, însă acest lucru a fost luat drept o idee legată de separare.

Irina Baeva și Gabriel Soto au petrecut un weekend în Los Angeles

Cu toate acestea, cei doi i-au surprins pe toți atunci când au apărut împreună pe covorul roșu în cadrul decernării Premiilor Lo Nuestro în Miami, Florida. Cu priviri care lăsau la vedere iubirea ce și-o poartă încă, îndrăgostiții au fost fotografiați de către jurnaliști. Un alt moment care i-a adus încă o dată la braț a fost organizat în Los Angeles. De data aceasta a fost vorba despre o gală de box, acolo unde au participat alături de prietenii Memo Rocha și Carla Lozano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Baeva a îmbrăcat o pereche de blugi negri cu talie joasă și un sutien alb la ca a ținut să adauge o geacă de blugi albastră. Gabriel Soto a optat pentru un costum de culoare albastru închis, dar și un tricou alb cu un mesaj aparte. Fotografiați de către jurnaliști în aeroport, niciunul nu a dorit să vorbească pe maginea zvonurilor apărute în presa de scandal.

Citește și: Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”. Despre ce este vorba

“Niciun comentariu despre bârfe, zvonuri, comentarii ale altor persoane, despre speculații.”, a transmis Irina Baeva, arată mx.hola.com. Jurnaliștii au insistat asupra zvonurilor legate de presupusa relație a lui Gabriel Soto cu una dintre colegele de platou.

“Niciun comentariu, într-adevăr. Vă repet, să vorbim despre lucruri productive, de lucruri importante, nu bârfe și zvonuri care nu au nicio legătură cu mine, cu noi, cu proiectele mele.”, a punctat vedeta.

Motivul pentru care Irina Baeva și Gabriel Soto au amânat nunta

Irina Baeva a participat în cadrul show-ului La Tina, acolo undea vorbit despre planurile personale, de altfel, cele care au legătură cu relația de iubire pe care o trăiește alături de Gabriel Soto. Cei doi urmau să se căsătorească însă planurile le-au fost anulat din cauza războiului care a avut loc între Rusia și Ucraina.

Citește și: Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023. Cei doi formează în continuare un cuplu

“Dacă aș ști, uite, eu am o scuză bună. Sunt rusoaică și din păcate țara mea se află într-o situație puțin mai complicată în aceste momente pentru ca familia mea să poată călători.”, a spus vedeta. Tatăl faimoasei i-a cerut acesteia să se căsătorească fără ca el să fie prezent.

“Tatăl meu a fost primul care mi-a spus să fac ceremonia fără el și fără ceilalți.”, a declarat Irina Baeva. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat înduplecată și a decis că nu se va căsători fără prezența părinților săi. Irina Baeva a vorbit și despre momentele în care a fost nevoită să se supună unor alimentații foarte riguroase.

“Mâncam doar orez fără sare și fără piper și înainte de prezentări beam apă distilată ce se folosea și în alte scopuri.”, a spus vedeta, potrivit mag.elcomercio.pe.

În articolul

Irina Baeva și Gabriel Soto au petrecut un weekend în Los Angeles. Evenimentul care i-a adus alături de prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x