Joshua Gutiérrez, chipeșul actor din telenovela „Uzurpatoarea”

Publicat pe 03.09.2020 la 12:02 Actualizat pe 04.09.2020 la 12:54

Joshua Gutiérrez s-a născut pe data de 10 aprilie 1987, în Mexico City, Mexic. Acesta este un tânăr actor la început de drum, gata să demonstreze ca-și merită locul în universul cinematografiei.

https://www.instagram.com/joshgutierrezmx/?hl=ro

Despre actor

Joshua Gutiérrez s-a născut pe data de 10 aprilie 1987, în Mexico City, Mexic. Acesta este un tânăr actor la început de drum, gata să demonstreze ca-și merită locul în universul cinematografiei.

În 2012 și-a început studiile de actorie la Centrul Televisa, iar în același an a debutat într-un rol secundar în telenovela “Miss XV”, produsă de Pedro Damian. În 2014 talentul său îl impresionează pe regizorul Jose Alberto Castro, care îl cheamă pentru un rol în producția “La malquerida”. Cariera lui Joshua deja începuse să ia amploare, luminile reflectoarelor devenid deja obișnuit pentru aceasta. Astfel, la finalul anului 2014 a avut o reprezentație specială în telenovela „Fata italiană”, iar în 2015 lucrează din nou alături de Roberto Hernández Vázquez la telenovela „Amor de barrio”.

În anii 2016-2017, actorulul a vut un program foarte încărcat, jucând în două mari producții: “El hotel de los secretos” și „Lupita D'Alessio Hoy voy a cambiar”. Joshua Gutiérrez se bucură de un succes răsunător la cei doar 33 de ani ai săi, în prezent joacă în „La usurpatoarea” și în „Te doy la vida”.

Despre serialul Uzurpatoarea (2019)

Telenovela se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând-o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Arcadia Rivas De Miranda este mama adoptivă a Paolei, lucru pe care îl păstrează în secret. Arcadia se simte vinovată pentru faptul că ascunde acest secret de fiica ei, devenind astfel victima tiraniei Paolei. Încă de când Paola era mică, Arcadia a fost o mama distantă, care și-a lăsat copilul în grija servitorilor. Arcadia se străduiește să facă tot ce poate pentru a rămâne în relații bune cu cele mai cunoscute și înstărite femei din stat, în timp ce ea vrea să pară sofisticată. Chiar dacă Paola are un comportament ingrat, Arcadia mereu are un plan de rezervă pentru a o salva pe fiica ei din orice încurcătură.

Urmărește telenovela Uzurpatoarea, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, la Happy Channel!

Citește și: Gabriela Zamora, actrița din rolul lui Irene în telenovela Uzurpatoarea Aurora Gil în rolul Teresei Hernandez în telenovela Uzurpatoarea

În articolul

Joshua Gutiérrez, chipeșul actor din telenovela „Uzurpatoarea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp