Juan Osorio anunță o nouă actriță în cadrul piesei Aventurera. Se spune că Irina Baeva nu a putut face față presiunii

Publicat pe 05.07.2024 la 11:20 Actualizat pe 05.07.2024 la 12:15

Munca faimoasei Irina Baeva ca noua Aventurera a ridicat un val de critici asupra sa. La doar o lună de la premiera operei de teatru, producătorul anunță schimbări majore.

artistă pe scenă

Juan Osorio anunță o nouă actriță în cadrul piesei Aventurera

Profimedia Images

Munca faimoasei Irina Baeva ca noua Aventurera a ridicat un val de critici asupra sa. La doar o lună de la premiera operei de teatru, producătorul anunță schimbări majore.

Juan Osorio anunță o nouă actriță în cadrul piesei Aventurera

În cadrul scandalului legat de viața faimoasei Irina Baeva alături de Gabriel Soto, producătorul Juan Osorio anunță schimbări în ceea ce privește opera de teatru Aventurera. O nouă actriță va interpreta rolul Elena Tejero. Publicații locale anunță că pe 18 iulie va fi prezentată noua protagonistă, pe lângă alte surprize. Va fi prezentă pe scenă Nicola Porcella alături de fiul Emilio, iar fanii sunt aștepați în număr mare să privească reprezentația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Producătorul Juan Osorio confirmă că pe 18 iulie se va cunoaște noua Aventurera, în aceeași zi în care va fi și Nicola Porcella. Nu sunt singurele surprize pregătite. Pe 3 august, Emilio Marcos va fi prezentat alături de La Sonora Santanera”, se arată într-un comunicat lansat pe 4 iulie, arată univision.com. Chiar dacă în postarea publicată pe internet nu este specificat faptul că Irina Baeva nu va mai fi Elena Tejero, se zvonește că din 18 iulie iubita lui Gabriel Soto va alterna rolul cu altă actriță.

Citește și: Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener. Aceasta este istoria de iubire

De asemenea, nu se știe dacă Nicola Porcella va alterna rolul cu cel al lui Emmanuel Palomares sau Daniel Elbittar, sau dacă va fi integrat în operă cu un alt personaj. Până în prezent, Irina Baeva nu a făcut niciun comentariu legat de presupusa plecare din cadrul Aventurera. De asemenea, a răspuns criticilor legate de performanța sa în Aventurera. Au fost multe răspunsuri negative la adresa sa, dat fiind faptul că în trecut actrița care a interpretat rolul a fost aplaudată la scenă deschisă.

Cum răspunde Irina Baeva în cazul criticilor legate de rolul Aventurera

La scurt timp după debutul său ca Elena Tejero, Irina Baeva a răspuns criticilor negative venite în fața muncii sale. A subliniat că ceea ce arată pe scenă ar putea să nu fie plăcut de toți și asta nu reprezintă o problemă personală.

Citește și: Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

“Toate criticile sunt binevenite atunci când sunt productive. Fiecare poate să aibă o părere și un comentariu. Mie poate să-mi placă ceva și ție altceva, așa cum am mai spus fiecare cu plăcerea lui. E bine ca unei persoane să-i placă și alteia nu, e foarte normal, nimic nu e negru-alb în această viață.”, a spus vedeta.

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată alături de familia în Rusia.

“Nu mă dor comentariile. Mă motivează să fac o treabă mai bună. Cred că întotdeauna este bine să canalizezi acea energie în altă parte. Niciodată nu o să fiu de partea celor care nici măcar nu au văzut piesa și fac comentarii negative sau de umilință. Niciodată n-o să fiu în favoarea răutăcioșilor.”, a transmis actrița, protagonistă în piesa de teatru Aventurera. Născută pe 25 octombrie 1992 în Rusia, a devenit cunoscută în Mexic. Formează un cuplu cu Gabriel Soto din 2020.

În articolul

Juan Osorio anunță o nouă actriță în cadrul piesei Aventurera. Se spune că Irina Baeva nu a putut face față presiunii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x