Julia Almeida, actrița din rolul Estelei din “Legături de familie”

Publicat pe 09.09.2020 la 09:41 Actualizat pe 09.09.2020 la 10:08

Julia Almeida, care o interpretază pe frumoasa Estela în telenovela braziliană “Legături de familie”, s-a născut la 5 ianuarie 1983, în Rio de Janeiro, Brazilia.

Julia Almeida, actrița din rolul Estelei din “Legături de familie”

Julia Almeida, actrița din rolul Estelei din “Legături de familie”

globo.com

Julia Almeida, care o interpretază pe frumoasa Estela în telenovela braziliană “Legături de familie”, s-a născut la 5 ianuarie 1983, în Rio de Janeiro, Brazilia. Frumoasa actriță este fiica scriitorului de telenovele Manoel Carlos.

Frumoasa Julia a studiat actoria la Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Julia a devenit faimoasă pentru rolurile sale din telenovele precum "Presença de Anita" (2001), "Vertigem" (1992) și "India" (2009). Ea e căsătorită cu Sebastian Bailey din 2014.

Actrița a jucat în numeroase telenovele, iar rolurile care au consacrat-o au fost în "Felicidade" (1991), "Poveste de dragoste" (1995), "Legături de familie" (2000), "Femei îndrăgostite" (2003), "Duas Caras" (2007), "Divã" (2011) și "Tempo de Amar" (2018).

Despre telenovela “Legături de familie”

În telenovela braziliană “Legături de familie”, Estela este sora lui Edu care a fost, de asemenea, crescută de mătușa ei, Alma.

Povestea se desfășoară în Rio de Janeiro. Helena, protagonista serialului, este implicată într-un accident cu Edu. Helena, este o femeie de succes, proprietara unei clinici de înfrumusețare. Edu, nepotul Almei, este un medic tânăr, înstărit. Accidentul are loc în fața librăriei lui Miguel, un bărbat înstărit, cu o viața stabilă. El își amintește de accidentul de mașină în care a pierdut-o pe soția sa. Centrul poveștii este idila care se naște între Helena și Edu, în ciuda diferenței de vârstă. Povestea lor nu va avea un final fericit pentru că se va forma într-un triunghi amoros atunci când Camila, fiica Helenei, își face apariția.

Fred este fiul cel mare al Helenei, un inginer în vârstă de 25 ani. El doar ce a absolvit și încearcă să își stabilizeze căsnicia. Caracterul său va fi testat atunci când mama lui se va întâlni cu un bărbat de aceeași vârstă cu el.

Urmărește „Legături de familie”, de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel!

Citește și: Alexandre Borges, actorul din rolul lui Danilo în telenovela “Legături de familie” Eliete Cigarini, în rolul Silviei din telenovela “Legături de familie”

În articolul

Julia Almeida, actrița din rolul Estelei din “Legături de familie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp