Juliana Paes, actrița din “Legături de familie”, este considerată una dintre cele mai sexy actrițe brazilience

Publicat pe 10.10.2020 la 00:44 Actualizat pe 10.10.2020 la 00:54

Juliana Paes este cotată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din Brazilia. Actrița în vârstă de 41 de ani s-a născut pe data de 26 martie 1979, în zona metropolitană a orașului Rio de Janeiro, Brazilia.

Profimedia

Juliana a fost dintoteauna o persoană dezinvoltă, comunicativă și plină de viață, motiv pentru care la vârsta de 12 ani aceasta deja activa în domeniul modelingului, potrivit noticiasdatv.

Vedeta nu a avut dintotdeauna o condiție financiară foarte bună , dar părinții ei au făcut tot ce le-a stat în putere să-i susțină visul. Juliana a absolvit facultatea de Publicitatea și Propaganda, dar nu a profesat niciodată, știind că pasiunea ei adevărată este actoria. A avut mai multe joburi în alte domenii pentru a-și împlini adevărata chemare.

A post shared by Juliana Paes Actress Brazil (@julianapaes) on

După ce a terminat cursurile de actorie în anul 1998, a avut câteva apariții în show-ul Malhação. Actrița a dat lovitura în anul 2000 când a semnat cu cei de la Globo. De acolo cariera ei a fost într-o continuă creștere, aparițiile ei fiind din ce în ce mai importante în producțiile în care a jucat.

Pe lângă talentul și devotamentul ei pentru cinematografie, aceasta a cucerit publicul prin frumusețea ei ieșită din comun. Șarmul și carisma Julianei au fost mereu atuurile cu care aceasta a interpretat unele dintre cele mai complexe roluri.

Deși aceasta a împlinit de curând frumoasa vârstă de 41 de ani este considerată în continuare una dintre cele mai sexy și frumoase actrițe. Trupul Julianei a pus pe jar milioanele de fani de pe rețelele de socializare. Pe abdomenul lucrat și donifiat se pot citi sutele de ore petrecute în sala de sport. Juliana a fost întotdeauna atentă la imaginea pe care o afișează în fața fanilor ei.

A post shared by Juliana Paes Actress Brazil (@julianapaes) on

Cum arată trupul divin al Julianei Paes

A post shared by Juliana Paes Actress Brazil (@julianapaes) on

A post shared by Juliana Paes Actress Brazil (@julianapaes) on

Citește și: Rodrigo Simas, actorul din „Orfanii unei Națiuni”, a pus pe jar milioane de femei din întreaga lume Presa mexicană scrie că Itatí Cantoral a fost diagnosticată cu Covid-19

În articolul

Juliana Paes, actrița din “Legături de familie”, este considerată una dintre cele mai sexy actrițe brazilience

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram