Laura Zapata și relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa. A declarat că a fost respinsă când era doar un bebeluș

Publicat pe 02.06.2023 la 10:57 Actualizat pe 02.06.2023 la 12:08

Laura Zapata și mama sa, Yolanda Miranda Mange au avut o relație dificilă. Chiar și astăzi se vorbește despre aceasta, iar celebra actriță spune că tatăl său vitreg, tatăl Thaliei, nu a iubit-o și a trimis-o să locuiască alături de bunica sa, Eva.

Laura Zapata poartă o bluză albă și un sacou verde închis și zâmbește

Laura Zapata și relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa

Getty Images

Mama faimoaselor Thalia și Laura Zapata a murit în anul 2011. Indiferent cât timp a trecut de la decesul său, despre relația cu fiica cea mare se vorbește și astăzi.

Laura Zapata și relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa

Recunoscuta actriță s-a născut pe 31 iulie 1965 și este fructul iubirii dintre Yolanda Miranda Mange și Guillermo Zapata Perez de Utrera. Părinții săi au divorțat când ea era încă bebeluș, după cum a declarat chiar Laura Zapata într-un interviu pentru El minuto que cambio mi destino în 2018. Laura Zapata spune că nu are amintiri cu părinții săi fiind împreună. Cu toate că părinții săi au divorțat, ea a rămas întotdeauna apropiată tatălui său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Toate duminicile ni le petreceam împreună. Mă ducea în parc apoi mergeam în Club Asturiano, acolo unde el se întâlnea cu prietenii lui.”, a declarat vedeta. După ce Yolanda Miranda s-a recăsătorit cu Ernesto Sodi, relația dintre mamă și fiică a început să se destrame. Astfel, actrița a început să locuiască alături de bunica Eva Mange.

Citește și: Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola. Vedeta a punctat care este relația cu sora sa în prezent

“Mama s-a căsătorit cu el când eu aveam 3 ani și el nu mă iubea. M-a făcut să știu asta, să simt, totul.”, a dezvăluit actrița din La gata în acel interviu, arată univision.com. Inclusiv, atunci când tatăl său era în casă, ea era nevoită să intre pe ușa de serviciu pentru a nu-l deranja. A subliniat faptul că a crescut îndepărtată de Yolanda Miranda.

“Nu mi-am împărtășit mult din viață cu ea. Mi-ar fi plăcut mult s-o am aproape.”, a spus în 2018 în cadrul De primera mano. Laura Zapata a declarat că toată copilăria și adolescența și-a petrecut-o departe de surorile sale.

“Am trăit o copilărie, adolescență și un început de maturitate dislocate, asta pentru că aveam corpul într-o parte, dar mintea era acolo, cu familia mea.”, a declarat în 2014. Cu anii ce au trecut, a realizat că aceste circumstanțe au avut un alt fel de a-i ghida viața.

“Eu cred că toate persoanele și în principiu o mamă face mereu tot ce e mai bine.”, a spus. Inclusiv a menționat abandonul mamei sale ca un “dar al vieții”, asta pentru că i-a permis să fie alături de bunica sa, căreia în mare parte din viață i-a arătat iubire și recunoștință. Eva Mange a încetat din viață în iunie 2022.

Laura Zapata a menționat că relația cu mama sa i-a distrus-o și pe cea cu Thalía

Relația defectuoasă cu mama sa a reușit să-i afecteze și relațiile cu surorile sale. Thalía fiind cea mai faimoasă dintre ele, disputele cu ea au fost cele mai meadiatizate. În interviul menționat mai sus, din cadrul De primera mano, Laura Zapata a menționat că mereu a văzut-o pe vedeta din Maria la del barrio ca pe “surioara” sa. Cu toate acestea, a observat întotdeauna diferența pe care o făcea mama sa între ele.

Citește și: Laura Zapata anunță detenția a trei persoane care au avut grijă de bunica sa. Regretata Eva Mange a trăit într-un azil de bătrâni

“Pentru mine cel mai dificil era să văd că mama se lupta cu dinții pentru fiica cea mică și pe mine nu m-a însoțit niciodată într-o negociere.”, a spus Laura Zapata. După răpirea Laurei Zapata și a surori sale Ernestina în 2002, relația dintre ele s-a destrămat complet. De la moartea bunicii, antagonista din telenovele a subliniat că a “blocat-o” pe sora sa mai mică pe toate rețelele sociale.

În articolul

Laura Zapata și relația dificilă pe care a avut-o cu mama sa. A declarat că a fost respinsă când era doar un bebeluș

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x