İlhan Şen și Demet Özdemir, din nou împreună pe platourile de filmare ale unui nou proiect. Despre ce este vorba

Publicat pe 02.09.2024 la 08:40 Actualizat pe 02.09.2024 la 09:21

İlhan Şen și Demet Özdemir au vești bune pentru fanii lor. Cei doi actori se reunesc din nou pentru un proiect care îi va surprinde pe fani.

İlhan Şen și Demet Özdemir

Profimedia

İlhan Şen și Demet Özdemir au mai jucat împreună în seriale până acum, iar de această dată se reunesc pentru un nou proiect.

Regizorul Ferit Karahan este acum pe culmile succesului și își încearcă norocul cu un nou film numit “Cinlerin Düğünü”.

Ilhan Șen și Demet Özdemir, din nou împreună pe micile ecrane

Demet Özdemir a declarant de curând că se pregătește pentru filmările noului film, anunțând că va face parte din distribuție. Ea a mărturist că este extrem de nerăbdătoare. Chiar dacă are în desfășurare acest proiect cinematografic, actrița a menționat că nu știe când și care va fi următorul serial în care va juca.

Citește și: Demet Özdemir a participat la un concert Adele. Vedeta a publicat mai multe imagini pe pagina de socializare

Demet și restul actorilor din distribuție s-au întâlnit pentru a citi împreună scriptul și atunci s-a revăzut și cu actorul İlhan Şen, care îi va fi partener pe platourile de filmare. Cei doi actori joacă în rolurile principale.

Filmul “Cinlerin Düğünü” aduce o producție de succes în fața publicului, o poveste care pune la îndoială legătura dintre o persoană și destinul pe care îl are în contextual unei familii care se dezbină pe o perioadă de 3 generații.

Filmările pentru noul film vor începe în octombrie în Erzincan. Distribuția e menită să îi convingă pe spectator să meargă la cinema pentru a viziona pelicula.

Talentul actoricesc al lui İlhan Şen și al lui Demet Özdemir vor da viață personajelor lor principale care au ca scop să pună acest film pe harta celor mai bune pelicule turcești din 2024.

Povestea care se va crea între İlhan Şen și Demet Özdemir cu siguranță va ține publicul în suspan și va captiva audiența.

Noul film “Cinlerin Düğünü” este făcut în colaborare și cu sprijinul Berton Medya, FK Film, Asteros din Turcia, Flama din România și See Film din Serbia.

Citește și: Adevărata viață a faimoasei Demet Özdemir ar putea fi transformată în subiect de serial. Iată despre ce este vorba

Confesiunile lui Demet Özdemir despre viața ei amoroasă

Recent, vedeta a vorbit despre iubire și pasiune într-un nou interviu. Demet a reușit de-a lungul timpului să stabilească o legătură de empatie cu fanii săi, mai ales că și-a expus și viața personală în fața camerelor.

În multe dintre interviuri s-a lăsat văzută așa cum este în mod natural, fără niciun artificiu. Toată lumea a știut faptul că s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç, însă uniunea lor nu a durat mai mult de 8 luni.

“Eu asemăn iubirea cu chimia. Nu trebuie să cunoști pe cineva, este un moment care durează o singură secundă. Nu poți să creezi asta, nu poți să descrii, dar este o energie chimică, iubirea. Nu cred că dragostea e permanentă.”, a mărturisit vedeta, arată seriesturkish.com. Mărturisește că este o persoană care experimentează fiecare plăcere din viață.

Citește și: Confesiunile faimoasei Demet Özdemir despre iubire arată de ce căsnicia sa a durat doar 8 luni. Ce spune vedeta într-un interviu recent

În articolul

İlhan Şen și Demet Özdemir, din nou împreună pe platourile de filmare ale unui nou proiect. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x